STANOJE ZAPALIO GROBARE: Pojačanja stižu u Humsku?

Autor:

Sport

17.12.2021

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana u subotu od 12 i 55 igraju meč 21. kola Superlige Srbije u Humskoj protiv Kolubare. To j ujedno i poslednji duel crno-belih u kalendarskoj 2021. godini.

STANOJE ZAPALIO GROBARE: Pojačanja stižu u Humsku?

Foto: Starsport

Stručni štab Partizana suočio se sa mnogobrojnim problemima prethodnih meseci. Počevši od Natha, pa do onih koji su redom ispadali iz stroja, kao što su Marković, Pantić, Rikardo Gomeš... Trener crno-belih govorio je na koga može da računa u narednom meču sa Lazarevčanima.

- Svi su spremni, Pantić i Rikardo, Terzić zaslužuje da igra, međutim, imao je povredu koja ga je usporila. Pravimo ekipu prema terenu na kome igramo, nema razloga da Pavlović ne bude stater.

Grobare najviše zanima situacija oko napadača iz Zelenortskih ostrva, koji je kolabirao pred meč sa Anortozisom.

- Sačekaćete zvanično obraćanje lekarske službe, ali mogu da vam kažem da je Rikardo počeo da trenira danas će odraditi još jedan trening punog intenziteta i sutra će konkurisati za sastav - oduševio je navijače Stanojević.

 

 

S druge strame, ono što može da brine trenera Partizana je deficit levog beka, pošto su Urošević i Obradović povređeni, dok je Rajko Brežančić van takmičarskog ritma.

O pisanju istorije...

- Za mene je svaki dan borba, pratim istoriju i statistiku Partizana, ali ne mislim da je pokazatelj bilo čega.

Bliži se prelazni rok, u Humskoj već razmišljaju o pojačanjima. Stanojević je otkrio da li na domaćoj sceni ima igrača za crno-bele.

- Mi smo uvek aktivni, gledamo igrače, ima u našoj ligi kvalitetnih, sve zavisi od odlazaka, dolazaka, poslednji sastanak ćemo imati dan pred brifing sa novinarima u ponedeljak, sat pre toga, pa ću reći detaljnije oko toga.

Partizan je na pola puta do osvajanja titule.

- Kad sam došao, rekao sam da želimo da budemo konkurentni za titulu. Svi su mi govorili da nema šanse, da će teško biti da budemo konkurentni, verovao sam u to, dal' će biti pet, dva ili tri boda videćemo sutra.

- Tako mi i dalje govore, teško ćemo do titule, mnogo sam srećan što smo na pola puta prvi, želim da promenimo situaciju i da ljudi oko nas veruju u to. I dalje se priča da nemamo šanse, želja mi je da budemo konkurentni do samoga kraja.

Osvrnuo se sjajni stručnjak i na utiske o uvođenju VAR-a u srpski fudbal.

- Doneo je dosta dobrih stvari. Dosta je to komplikovano, pola stvari nisam znao o tome, moramo da znamo mnoge detalje oko toga, ne možemo da kažemo da će sa njim prvenstvo da bude regularnije, ali da se svede na manje sudijskih grešaka - istakao je Aleksandar Stanojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (3)

Loading
john doe

17.12.2021 15:29

Jel moguce ovo, do juce, necu vise biti trener, odlazim, i ostale gluposti, pretnje protestima a danas ovo

Odgovori 5 10
test

17.12.2021 16:09

Samo u Srbiji može da postoji klub koji gubi od Flore i 13 kluba belgijskog šampionata i jedva prolazi 7 tim kiparskog, a da pri tom bude nepobediv u Srbiii… Sigurno je sve pošteno isto kao i u naucnoj fantastici

Odgovori 7 22
Don Pepito

20.12.2021 16:30

@test - Ako može zvezdana da "dobije" po 40-ak, prijateljskih mečeva, zašto ne može Partizan od 21 kola da ima 19 pobeda uz 2 remija?! Zato što nije državni projekat i zato što se u Srbiji neće igrati fudbal ako zvezdana i njeni sateliti ne budu prvi, pa 85 min ste u derbiju bili lošiji!