MAJKA POKOJNOG PEVAČA PROVODI DANE U BEDI: Imala je TRI porodične TRAGEDIJE, a sada OTKRIVAMO u kojim uslovima ŽIVI!

Autor:

Zabava

17.12.2021

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đulka Sakić, majka Sinana Sakića, jedva krpi kraj sa krajem. Đulka živi sama u porodičnoj kući bez grejanja, a porodica nije u stanju da joj pomogne.

MAJKA POKOJNOG PEVAČA PROVODI DANE U BEDI: Imala je TRI porodične TRAGEDIJE, a sada OTKRIVAMO u kojim uslovima ŽIVI!

Foto: printscreen/instagram

Majka pokojnog pevača Sinana Sakića, Đulka Sakić iako živi u centru Loznice, ne provodi lepo staračke dane. Đulka se požalila da je usamljena i da joj je hladno jer je ostala bez drva, a zbog starosti i bolesti nije u stanju sama da obezbedi osnovne potrepštine.

Đulka živi sama, a penziju i porodičnu kuću je nasledila od muža i bivšeg muzičara Rašida, koji je zbog bolesti rano penzionisan. 

- Dok je bio živ moj Sinan pazio me je, gledao i pomagao kao najbolji sin majku, a posle njega to je činio i moj sin Agan, koji u poslednje vreme nije tu, jer ima svoju muku, pa je u Beogradu - priča Đulka za "Novosti", a prenosi Kurir.rs.

Ipak, iako joj porodica ne pomaže, nekada joj komšije uskoče u pomoć.

- Hvala im, ipak, svima. Poštuju me i vole i nekad to najbolje greje, posebno srce - rekla je Sinanova majka.

Sinanova majka je zavijena u crnu jer je ostala bez ćerke, sina i muža.

- Izgubih kćer Kosanu, potom njega, pre mog saborca, sapatnika i bračnog druga Rašida, čoveka sa kojim sam izrodila četvoro dece. Samo majka koja ovakvu žalost i tugu dočeka zna šta je jad. Ovo je neprolazno, a život, evo, teče ka devedesetoj godini - dodala je ona.

Nakon tužne ispovesti, čelni čovek Loznice Vidoje Petrović je odreagovao te je spremio za Đulku drva, poklone i ostale namirnice koje su joj potrebne. 

 - Hvala do neba i vama i gradonačelniku koji me je najljudskije pogledao i hoće i želi da mi pomogne -  bila je zahvalna Đulka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Vlada

17.12.2021 12:20

A unuka joj u inostranstvu.