MILIJANA BOGDANOVIĆ JAVNO ISPROZIVALA BIVŠEG DEČKA: Učesnica Parova uputila BRUTALNU poruku Ivanu Gavriloviću! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.12.2021

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Gavrilović i Milijana Bogdanović su nedavno stavili tačku na svoju vezu, a sada je lepotica iz Užica je javno potkačila bivšeg dečka.

MILIJANA BOGDANOVIĆ JAVNO ISPROZIVALA BIVŠEG DEČKA: Učesnica Parova uputila BRUTALNU poruku Ivanu Gavriloviću! (FOTO)

Foto: Printscreen

Milijana Bogdanović i Ivan Gavrilović započeli su svoju vezu u "Parovima", nakon što je denser prevario ženu sa mlađanom Milijanom pred milionskim auditorijumom.

Bivši učesnici rijalitija se već neko vreme ne oglašavaju po pitanju njihove veze, a sada je Milijana sve razotkrila objavom na svom Instagram nalogu.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Milijana Bogdanović podelila objavu

- Zna li ti žena da me još uvek zoveš više puta dnevno? - napisala je Milijana, a ispod teksta je tagovala bivšeg dečka Ivana. Gavrilović na ovu prozivku nije odgovorio, te je samo okačio snimak iz noćnog kluba u kom je nastupao.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Ivan Gavrilović u klubu

 

Podsetimo, Ivan i Milijana su nedavno pazarili stan u Lučanima i planirali proširenje porodice, a šta se tačno desilo ostaje nam da vidimo. 

- Život mi je zadao više udaraca, ja i porodica smo u žalosti. Ne bih komentarisao moju vezu sa Miljanom uopšte, razumite me. Moja porodica je prošla kroz pakao zbog toga, posebno deca. Oni imaju dvadeset godina, veliki su. Nije im lako zbog svega. Dobio sam jednu veliku životnu lekciju u rijalitiju i nikad više se ne bih vratio kao učesnik - ispričao je Ivan nedavno za Republika.rs.

VIDEO BONUS:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading