ZDRAVKO ČOLIĆ U DRUŠTVU ZGODNE GLUMICE: Procurile fotke iz centra grada, pevač nije mogao da joj odoli! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.12.2021

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Čolić uhvaćen je sa mladom glumicom Tijanom Marković na kafi, a njihovu šetnju ovekovečili su fotografijama, na kojima pevač nije skidao osmeh sa lica.

ZDRAVKO ČOLIĆ U DRUŠTVU ZGODNE GLUMICE: Procurile fotke iz centra grada, pevač nije mogao da joj odoli! (FOTO)

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

 

Jedna od najvećih balkanskih zvezdi muzike Zdravko Čolić svoj privatni život uspeo je da sačuva van domašaja medija. Međutim, njegova ćerka Una Čolić pretenduje da postane javna ličnost, jer je publici već poznata po izazovnim fotografijama koje objavljuje na Instagram profilu. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Zdravko Čolić

 

Njegova supruga Aleksandra Simić, sa kojom je dobio dve ćerke Unu i Laru uživa sa njim u ljubavi, a morala je da se navikne da u društvu njenog muža se uvek krežu zgodne cice, što joj nikada nije smetalo, jer je uvek imala poverenja u Čolića. 

Republika

Foto: Instagram.com

Zdravko Čolić i TIjana Marković

 

Supruga Aleksandra se skoro nikada nije pojavljivala u medijima, gotovo da uopšte ne voli javni svet, što je Čola uvek poštovao. Iako je pevačev život pod budnim okom medija, za sada mu je uvek uspevalo da sakrije svoj život. Međutim, početkom ove nedelje Čola se našao u društvu prelepe mlade glumice Tijane Marković i to u Zirihu, gde je imao nastup, za koji se tražila karta više. 

 

Tijana i Čola su se prošetali ulicama, a potom seli na kafu, gde su se družili i bolje upoznavali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading