SVAKA DRUGA JE BILA SA OŽENJENIM: Zlata Petrović sve ŠOKIRALA priznanjem veze sa ZAUZETIM muškarcem: Veza je trajala 5 godina!

Autor:

Zabava

15.12.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Zlata Petrović u jednoj emisiji osvrnula se na priče da je poznata kao "ljubavnica" u javnosti:

SVAKA DRUGA JE BILA SA OŽENJENIM: Zlata Petrović sve ŠOKIRALA priznanjem veze sa ZAUZETIM muškarcem: Veza je trajala 5 godina!

Foto: printscreen/RTVPink

 

- Svako ima pravo na svoj izbor. Posavetovala bih sve da budu ono što jesu. Budi svoj i ne živi tuđi život. Nemamo svi tu neku hrabrost, ja je imam. Stojim iza sebe i svog života - rekla je Zlata u emisiji Amidži šou.

Republika

Foto: printscreen/RTVPink

Zlata Petrović i Goca Božinovska

 

- Tvoja izjava da si svoje ljubavnike terala kući se pamti - rekao je voditelj.

- Ništa nisam demantovala, hvala ljudima koji pišu o meni. Postoji samo jedan čovek, sa kojim sam bila u ljubavnoj vezi, koja je trajala 5 godina. On je bio oženjen, ali samo papirološki. Živeli su u jednom prostoru, ništa nisu imali, papirološki je bilo, alivodilo se da je oženjen čovek. Nisam pričala o tim stvarima. Stojim iza toga, svaka druga žena, pogotovo u mojim godinama, ne znam da nije bila sa oženjenim čovekom - rekla je Zlata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zora

15.12.2021 11:53

To je ocena za njihov svet pevaljki da je svaka druga žena bila sa oženjenim. Sramota da tako izjave za "sve devojke" jer nije istina. Ima nas više poštenih nego što pevaljke misle.

Odgovori 22 4