TRAŽIO JE SAŽALJENJE NAKON NJENE SMRTI: Baka Prase je MOLIO fanove za SAOSEĆAJNOST, a sada se NIJE POJAVIO na Kristininoj SAHRANI!

Autor:

Zabava

14.12.2021

14:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase dobio je osudu ali i sažaljenje nakon Kristinine smrti, a sada se nije pojavio na njenoj sahrani.

TRAŽIO JE SAŽALJENJE NAKON NJENE SMRTI: Baka Prase je MOLIO fanove za SAOSEĆAJNOST, a sada se NIJE POJAVIO na Kristininoj SAHRANI!

Foto: Instagram.com

Danas je na beogradskom groblju Lešće Kristina Kika Đukić ispraćena na večni počinak. Sahrani su prisustvovali prijatelji, rodbina ali i jutjuberi i influenseri među kojima su Andrija Jovanović, Stefan Janković, kao i Ana Lazarević.

Republika

Foto: Youtube.com/Baka Prase

Baka Prase

 

Zanimljivo je da se Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, nije pojavio na sahrani, a mnogi krive njega za Kristininu preranu smrt.

Bogdan i Kristina su se pre par godina svađali uživo u programu TV Prva, a jutjuber tvrdi da su nakon toga izmirili svoje nesuglasice. Bogdan je odveden u policiju na saslušanje nakon što se Kika ubila jer se sumnjalo da je on doveo do tačke pucanja.

Republika

Foto: Instagram.com

Kristina Kika Đukić

 

Bogdan je bio glavna tema napada te je objavio potresan video snimak gde je otkrio detalje o tome zbog čega nije hteo da otkriva pravi razlog Kristininog samoubistva iako je dobro upućen u svaki detalj.

- Pre dve godine, kada smo se Kika i ja svađali, svi su pisali da ja napadam ljude koji imaju rak. Kika nije imala rak, ništa slično, hvala bogu. Sada pišu da sam ja ubica, da sam odgovoran za smrt deteta jer sam je prozivao i jer smo bili u drami. Svi su skočili na moj vrat, svi su odmah uperili prstom u mene i da se ubila zbog nasilja na internetu. Sve to se dešavalo pre dve godine, svi dobijaju hejt kad su javne ličnosti, uvek će biti neko ko će nešto loše da piše. Ona je prešla preko svih uvreda koje je dobijala nakon što sam je isprozivao. Zaboravila je na to, nastavila je da snima, da strimuje. Hoću da ljudi znaju da smo se mi rastali kao prijatelji. Vi niste svesni koliko će svima vama biti glupo kada se bude objavio pravi razlog zašto je jedan život izgubljen. Među prvima sam saznao za to zato što su me njeni prijatelji zvali, rekli su mi da nisam kriv. Kad sam saznao, vi ne znate kako je meni bilo. Naravno da sam pomišljao na to: "Da li je moguće da je zbog toga što sam ja pričao?" Niko nije na to pomislio, rekli su da će me javno podržati, a ja sam rekao da to ne želim, ne želim da se oni upliću da neko njih krivi što su na mojoj strani. Istina će izaći na videlo, a ja neću biti taj koji će to da kaže da ne bi ispalo da želim da operem svoje ime. To je odluka njene porodice kada će i da li će to da objave - rekao je, između ostalog, jutjuber.

Baka je ubedio fanove da mu je žao što se sukobio sa Kristinom, a na nije se pojavio na današnjoj sahrani.

VIDEO BONUS:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading