KRISTINA DAVIDOVIĆ SE OPRAŠTA OD KIKE SA SUZAMA U OČIMA: Među prijateljima i porodicom na sahranu stigla i doktorka! (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.12.2021

13:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktorka Kristina Davidović došlaje da se oprosti od jutjuberke Kike

KRISTINA DAVIDOVIĆ SE OPRAŠTA OD KIKE SA SUZAMA U OČIMA: Među prijateljima i porodicom na sahranu stigla i doktorka! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Republika

Kristinu Kiku Đukić koja je pre nekoliko dana izvršila samoubistvo u 21. godini, danas njeni najmiliji ispraćaju na večni počinak.

Kristinina sahrana održava se na Lešću, a okupili su se brojni prijatelji i porodica kako bi se sa njom poslednji put pozdravili.

Republika

Foto: youtube.com/Republika

Kristina Davidović

 

Među mnogobrojnim ljudima koji su došli da se oproste od Kike, a tu je i njena doktorka Kristina Davidović.

Podsetimo, Kika jutjuberka u sredu navečer izgubila je život, a dosta se spekuliše da se predozirala nedozvoljenim supstancama. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sosa

14.12.2021 13:35

Veliko saučešće do porodice,i veliko žaljenje za mladi život,ali u ovom poslu svi imaju pomalo putera na glavi,meni je žao za mladog života ali videla sam i popa,pa zar pop dožazi da daje opelo za samoubice,kad se moj drug obesio pop nije hteo da izađe

Zivot

14.12.2021 15:26

@Sosa - Nije izvrsila samoubistvo, sto znaci da je smrt nepoznata i dalje. Sto i pise u izvestaju!!!!