KO TU KOGA PLJAČKA? Real I Čelsi opet u centru pažnje!

Autor:

Sport

14.12.2021

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački fudbaler Antonio Ridiger biće u fokusu u januarskom prelaznom roku budući da mu ugovor u Čelsiju ističe na leto, ali je velika želja navijača londonskog kluba da što duže ostane na "Stamford Bridžu".

KO TU KOGA PLJAČKA? Real I Čelsi opet u centru pažnje!

Foto: Tanjug/AP

Jović strelac protiv Sosijedada

Dobre igre reprezentativca Nemačke nisu prošle neopaženo, pa je Real Madrid pokazao veliko interesovanje da ga dovede na leto i prema pisanju "Gardijana" pokušaće da iskoriste Čelsijevu neodlučnost.

Na ruku im ide činjenica da Nemcu ističe ugovor na leto i da će Nemac nakon Nove godine biti slobodan da pregovara sa zainteresovanim klubovima.

Zbog toga su navijači Čelsija sve nestrpljviji i putem društvenih mreža su pozvale direktorku kluba Marinu Granovskaju da što pre blindira Nemca usred najezde zainteresovanih klubova.

Sa druge strane, "Plavci" nakon dve i po godine žele da vrate Edena Azara, koji se nikako nije snašao u Realu i postoje najave da bi još jedna velika želja navijača mogla da se ostvari.

Belgijanac je u Real takođe prešao iz Čelsija u situaciji kada su Plavci jednostavno zbog ugovora bili nemoćni da ga zadrže. Cifra od preko 100 miliona evra tada se činila bagatelna za fudbalera koji je važio za jednog od najboljih na svetu u tom trenutku.

Danas, dve i po godine kasnije, nakon samo pet golova na 55 utakmica za Real, gomile povreda i očajne forme, pozajmica natrag u London deluje kao odlična opcija za sve tri strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading