ISPLIVALA ISTINA NA VIDELO O ODNOSU JOVANE I SALETA: Pevač otkrio da li mu bivša brani da viđa DECU! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.12.2021

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sale Tropiko otkrio je svima da li mu Jovana Pajić, bivša supruga brani da viđa decu.

ISPLIVALA ISTINA NA VIDELO O ODNOSU JOVANE I SALETA: Pevač otkrio da li mu bivša brani da viđa DECU! (FOTO)

Foto: Instagram.com

 

Pevač Sale Tropiko nedavno je šokirao javnost kada je izašao sa obaveštenjem da je sa njegovom voljenom suprugom Jovanom Pajić doneo odluku da stavi tačku na desetogodišnji brak, zbog čega su ušli u samu žižu javnosti. Od tog trenutka svaki pokret Jovane i Saleta se prati i pod budnim okom javnosti su. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jovana Pajić i Sale Tropiko

 

- Kao što je i Jovana rekla, tačno je i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, jer je cela ova priča i odluka samo naša, kao što je bio i naš brak od samog početka. U skladu sa pomenutim, zbog mira i normalnog odrastanja naše dece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na ovu temu. Hvala na razumevanju - rekao je Sale za Republika.rs.

Republika

Foto: Instagram.com

Sale Tropiko i Jovana Pajić

 

Dosta se spekulisalo da li je Jovana zabranila svom sad već bivšem mužu zabranila da viđa decu, do sudske parnice, a sada je otkriveno i šta je tu istina. Naime, Sale je na Instagram profilu objavio fotografiju sa ćerkom kako su izašli na popodnevni ručak, gde su uživali u zajedničkom vremenu koje su proveli. 

Na ćerkinom licu se mogao primetiti osmeh, što je govorilo samo da ona uživa dok provodi vreme sa ocem. Jovana izgleda da nema problem sa tim što će Sale viđati decu, a poznato ga je napustila, otišla sa naslednicima kod roditelja, koji su joj pomogli u teškim trenucima. 

Republika

Foto: Instagram.com

Sale Tropiko sa ćerkom

 

Pajićeva se od tog trenutka povukla iz medija, jer je odlučila da svoju privatnost zadrži za sebe. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
Krsta

13.12.2021 20:05

Deca treba da odrastaju uz oba roditelja.

Odgovori 14 1
Veljko

14.12.2021 07:09

Ja im ne verujem. Evo ih nekoliko dana u svim medijima. Kako bi se inače reklamirali nego preko navodnog "razvoda". Bruka i sramota.

Odgovori 13 8