NEVENA BOŽOVIĆ NAPUSTILA SUPRUGA SA BEBOM: Pevačica se odselila iz Budve, donela ODLUKU O RAZVODU? (FOTO)

Autor:

Zabava

13.12.2021

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekuliše se po ćoškovima da su se Nevena Božović i Nikola Ivanović, njen suprug rastali.

NEVENA BOŽOVIĆ NAPUSTILA SUPRUGA SA BEBOM: Pevačica se odselila iz Budve, donela ODLUKU O RAZVODU? (FOTO)

Foto: instagram.com/nevenabozovicofficial

Poznata pevačica Nevena Božović, koja je predstavljala Srbiju na Evroviziji, pre četiri meseca na svet je donela naslednicu Anku u braku sa njenim suprugom Nikolom Ivanovićem. Nevena se uvek trudila da njen brak predstavi idealnim i da između Nikole i nje vladaju idilični odnosi. No, izgleda da to baš i nije prava slika, koju pevačica pokušava da plasira u javnosti. 

Republika

Foto: instagram.com

Nevena Božović i Nikola Ivanović

 

Mnogi Nevenini pratioci na društvenim mrežama su posumnjali da odnos sa suprugom Nikolom nije idealan, jer ga u poslednje vreme uopšte nema na fotografijama pored voljene supruge, a šuška se i da su se njih dvoje rastali. Dodatno šta je izazvalo lavinu komentara o razlazu Nevene i Nikole, jeste što kada se pevačica vratila iz Budve sa bebom Ankom, otišla je u stan kod svoje sestre, gde je boravila neko vreme. 

Republika

Foto: instagram.com

Nevena Božović i suprug Nikola Ivanović

 

Postavlja se pitanje šta se zapravo događa kada se vrata prodoice Ivanović zatvore. Međutim, i na to imamo odgovor, koji će vas možda zapravo i iznenaditi. Naime, poznato je da je Nevenin suprug Nikola Ivanović izuzetno uspešan pilot, a kako je stalno u visina i letu, većinu vremena nije tu, a kako je Nevenina sestra fleksibilnija sa vremenom, jasno je da joj treba pomoć oko ćerkice Anke, te joj ona puno pomaže u tom poslu. 

 

 

Kad god ima priliku i nije na putu, Nikola vreme provodi s najvažnijim ženama u životu, Nevenom i Ankom, koje su njegova najveća radost, a da li to vreme provode u Budvi ili Beogradu, bračnom paru Ivanović sasvim je svejedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading