MIRA FURLAN UPUTILA SRCEPARAJUĆE REČI SINU: Pevačica u autobiografiji OTKRILA detalje iz ŽIVOTA!

Autor:

Zabava

13.12.2021

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mira Furlan je pre smrti pisala memoare o svom životu, a za samo par dana će biti objavljeni.

MIRA FURLAN UPUTILA SRCEPARAJUĆE REČI SINU: Pevačica u autobiografiji OTKRILA detalje iz ŽIVOTA!

Foto: youtube.com/printscreen

Mira Furlan bila je jugoslovenska glumica i pevačica, a preminula je u početkom godine u Los Anđelesu. Tada je izašlo u javnost da je Mira pre smrti završila svoje memoare koje je predviđeno da njen suprug Goran Gajić objavi. Nakon manje od godinu dana, tačnije za tačno tri dana izlazi autobiografija "Voli me više od svega", u kojoj je pevačica podelila svoj život na tacni.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Mira Furlan

 

- Zima je 1991, jedna od najoštrijih ikad zabeleženih u Njujorku. U svojoj uniformi konobarice izlazim iz 'Caféa Monaco' gde radim, sa stranim novinama u rukama. Smrzavajući se u dekoltiranoj bluzi (obaveznoj uniformi na mom radnom mestu), stojim na uglu Amsterdama i Brodveja i otvaram glavni članak s nadnaslovom: 'Tragična sudbina velike hrvatske glumice'. Zatim mi oči skliznu do naslova: 'Težak život lake žene' - ovo je odlomak sa kojim Mira započinje svoju autobiografiju u kojoj govori o svim trenutcima koji su je zadesili tokom života.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Mira Furlan

 

Legendarna glumica je knjigu pisala na engleskom jeziku, a osim svog života opisuje i život majke Branke, oca Ivana i bake Ljube, ali i od sina Marka, kome je knjiga i posvećena.

- Da li pišem ovu knjigu za tebe? Da bi ti mogao da razumeš šta se dešavalo pre tebe? Kako bi mogao da proviriš u daleki, davno nestali svet iz kojeg su potekli tvoji roditelji? Da li uopšte želiš da znaš nešto o tome? Da li ti treba taj teški prtljag, prtljag koji tvoja majka vuče sa sobom celi svoj život, ne nalazeći načina da ga bar načas odloži - navodi Mira Furlan svom sinu u pismu koji je takođe objavljen u ovim memoarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading