VELIKA PROMENA U DOMU RAŽNATOVIĆA: Ceca nikad SREĆNIJA, a ovo je RAZLOG!

Autor:

Zabava

13.12.2021

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko i Bogdana Ražnatović rešili su da se presele nazad za Beograd, kako bi Željko imao adekvatno školovanje.

VELIKA PROMENA U DOMU RAŽNATOVIĆA: Ceca nikad SREĆNIJA, a ovo je RAZLOG!

Foto: youtube.com/Zvezde Granda

Veljko i Bogdana Ražnatović su se povukli iz javnosti nakon rođenja sina Željka i preselili se u Titel kako bi odgajali sina. 

Ražnatovići su u Bogdanovom rodnom selu napravili pravi raj, ali sada su rešili da se vrate nazad u Beli grad, čime je Svetlana Ceca Ražnatović oduševljena.

 

 

Veljko i Bogdana su, kako prenosi Hello, odlučili da se vrate u porodičnu kuću u Ljutice Bogdana kako bi upisali Željka u vrtić.

- Odlučili su da je za njih bolje da im dete ide u vrtić u Beogradu i da to bude njihova baza. Ceca se raduje što će sada moći stalno da bude sa unukom, jer je to čini izuzetno srećnom - navodi izvor blizak porodici Ražnatović, prenosi Kurir.rs.

 

 

Zanimljivo je to što je Veljko nedavno ispričao da je napokon pronašao mir i da planira da se bavi poljoprivredom i stočarstvom.

- Ja sam poljoprivrednik čovek. Meni je Bog dao sve što sam želeo i bilo bi apsurdno da se ja sad žalim na svoj stil života, koji je porodičan, sportski, koji ne odstupa od te norme. Svi znamo koja je granica i kako sportista treba da živi. Ja se pridržavam toga, vojnički što se kaže - rekao je Veljko nedavno.

 

 

Izvor blizak Kuriru navodi da su Ražnatovići pazarili plac u selu Stara Božurna kako bi počeli da se bace poljoprivredom, a za plac su navodno izdvojili oko 50.000 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading