PREŽIVELA PRAVU DRAMU U TAKSIJU: Mariji je vozač uputio JEZIVE REČI, ali je brzo reagovala i sve snimila (VIDEO)

Autor:

Svet

13.12.2021

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraživanja kažu da je svaka devojka bar jednom bila žrtva maltretiranja kad god bi ušla u taksi vozilo, bilo da je u pitanju samo verbalno uznemiravanje ili znatno ozbiljniji s*ksistički ispad. Jedno takvo iskustvo podelila je izvesna Marija Paola iz kolumbijske prestonice Bogote.

PREŽIVELA PRAVU DRAMU U TAKSIJU: Mariji je vozač uputio JEZIVE REČI, ali je brzo reagovala i sve snimila (VIDEO)

Foto: Printscreen

Ona je, naime, bila s**sualno uznemiravana od strane taksiste, koji joj je sve vreme upućivao neprimerene komentare sa dobro poznatom namerom.

Marija je odmah uvidela da je upala u neprijatnost, pa je odlučila da potajno izvadi mobilni telefon i snimi celokupnu situaciju.

Na snimku koji je naslovila sa: "Ovo je uznemiravanje, zato se i plašimo da uđemo u taksi", čuje se kako je muškarac naziva "ljubavi", a potom je prešao i na "konkretnije predloge", prenosi list Cronica.

- Bilo bi mi drago da imamo svoj stan, to bi me i te kako zadovoljilo. Ispunio bih ga poljupcima i bio bih fasciniran da kupim neku ovakvu kućicu - govorio je taksista i pokazivao prstom na kuću pokraj kolovoza.

- Zamisli, oboje živimo tamo, ti me zoveš mobilnim telefonom i pitaš me: "Ljubavi, gde si" - dodao je taksista.

 

 

Iako mu je Marija rekla da je srećna što je sama i što živi sama, taksista je nastavio da joj postavlja pitanja o ličnom životu i da joj se “nabacuje”, što je devojka shvatila kao ozbiljno maltretiranje.

Video snimak je ubrzo postao viralan, a Marija Paola je za lokalni medij “Ariba Bogota” rekla da se incident dogodio kada je taksijem krenula u tržni centar, da se sve dobro završilo, ali da strahuje za ostale devojke koje bi potencijalno iz ovakvih situacija izlazile kao žrtve silovanja.

(Republika.rs, Objektiv.rs)

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Rax

13.12.2021 13:08

Sve li je postalo za danasnje devojke maltretiranje, cak i ovi zdravi predlozi. Bitno je da je devojkama normalno da se skidaju gole na instagramu i da komentarisu predloge razlicitih manijaka i predatora , i da se vidjaju sa njima zbog novca i nekih mizernih poklona. I ovaj snimak je napravila ne da osudi postupak taksiste vec da skupi dodatne lajkove i preglede na drustvenoj mrezi, a i da javno pokaze kako je ona toboze fina i sama.