PEVAČICA STRAHUJE ZA SVOJ ŽIVOT: Stižu mi MORBIDNE poruke na telefon! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.12.2021

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Bursać objavila je na svom Instagram nalogu morbidnu poruku koja joj je stigla.

PEVAČICA STRAHUJE ZA SVOJ ŽIVOT: Stižu mi MORBIDNE poruke na telefon! (FOTO)

Foto: e-stock/Č. VUKOJČIĆ

Aleksandra Bursać

Nakon što je mlada jutjuberka Kristina Kika Đukić tragično oduzela sebi život jer je trpela psihičko nasilje na društvenim mrežama, mnogo poznatih ličnosti je pružilo javno podršku, ali i osudu.

 

 

Estradne ličnosti su rešile da progovore o porukama koje redovno dobijaju, a koje su do sada zanemarivali. Jedna od njih je i pevačica Aleksandra Bursać koja je na svom Instagram profilu objavila jezivu poruku koju je dobila od nepoznate muške osobe.

 

 

Aleksandra je uputila apel da se prestane sa sajber nasiljem jer najviše ispaštaju deca, što je i slučaj sa tragično preminulom Kristinom, međutim ovo nije zasutavilo jednog muškarca koji je odmah poslao Aleksandri gnusnu poruku.

Republika

Foto: printscreen

Objava na Aleksandrinom profilu

 

Još da se i ti ubiješ i ostale poput tebe, pa Božić je poranio - glasila je poruka koju je ona poželela da podeli sa javnošću.

 

 

Podsetimo, Kristina se ubila u svom domu jer je godinama bila žrtva internet nasilja. Kristinin slučaj je doprineo tome da se mnoge javne ličnosti oglase i podrže svakoga ko se muči sa ovim problemom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading