ISIDORA BJELICA BI NAPUNILA 54 GODINE: Vila i Lav se DIRLJIVIM rečima obratili pokojnog majci, ove reči će vam odzvanjati u glavi! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.12.2021

10:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Poznata književnica Isidora Bjelica izgubila je borbu sa opakom bolešću, koju je vodila punih osam godina, a njena deca Lav i Vila su se dirljivim rečima obratili njihovoj majci.

ISIDORA BJELICA BI NAPUNILA 54 GODINE: Vila i Lav se DIRLJIVIM rečima obratili pokojnog majci, ove reči će vam odzvanjati u glavi! (FOTO)

Foto: yotube.com/TVKopernikus

Spisateljica i književnica Isidora Bjelica preminula je iznenada nakon dugih osam godina borbe sa teškom bolešću. Književnica je uvek otvoreno pričala o svojoj bolesti, a čak je pokušavala da njenim pratiocima približi što bolje njenu borbu i kako je sve to izgledalo. Snagu da nastavi dalje, pored toga pisanja, pronalazila je u svojoj porodici. 

Podsetimo, Isidora je iza sebe ostavila sina Lava i ćerku Vilu, koji su se oglasili na Instagram profilu povodom majčinog rođendana. Isidora bi na jučerašnjih dan napunila 54. godine, a sin Lav obratio se svojoj majci potresnim i dirljivim rečima. 

- Danas bi slavili tvoj rođendan. Voli te tvoj sin - napisao je Lav. 

 

 

Vila, koja je imala samo 11 godina kada je njenoj majci 2012. godine dijagnostikovan rak jajnika, objavila je niz majčinih fotografija i mnoge rasplakala emotivnim rečima.

Sa druge strane, Vila Pajkić podelial je fotografiju iz mladosti svoje majke, a u opis je stavila deo njene knjige, koja je pričala o rođendanu legendarne spisateljice. 

- “Na današnji dan došla sam na ovaj svet, na ovu uzbudlijivu planetu za učenje ljubavi u ekstremnim uslovima! I onda trebalo je polako porasti do duše ove devojčice, i razumeti zašto su naše duše baš izabrale jedna drugu za ovu neverovatnu praksu ljubavi, i onda kad dovolino porasteš da postaneš ponovo
devojčica razumeš kako je tvoje više ja znalo mnogo više od tebe i zato je izabralo sve te veličanstvene duše da budu deo ovog puta …roditelje, decu, baku i dedu, prijatelje, čitaoce….. hvala svakom ko mi je pomogao da ponovo pronađem u sebi ovu devojčicu koja svugde vidi samo lepotu i raduje se svakom danu koji joj je darovan” -
citirala je reči svoje majke i dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @vilapajkic

 

- Najviše isto zauvek, srećan rodjendan mama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading