CECA RAŽNATOVIĆ POKAZALA RODITELJE: Majka je bila STRAH I TREPET, a evo čime joj se bavio otac! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.12.2021

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović na Instagram profilu podelila je fotografije roditelja Mire i Slobodana.

CECA RAŽNATOVIĆ POKAZALA RODITELJE: Majka je bila STRAH I TREPET, a evo čime joj se bavio otac! (FOTO)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

 

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović pokazala je roditelje, o kojima je vrlo često pričala u javnosti. Naime, majka Mira i otac Slobodan bili su izuzetno strogi roditelji, ali su Ceci bili veliki oslonac u životu, što joj je kasnije mnogo značilo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

No. Cecini majka i otac ne pojavljuju često u medijima, njihova želja je bila da ne budu deo estradnog miljea, što je njihova ćerka i podržala. Ali ni ona ne može uvek da se odupre emocijama, koje u poslednje vreme vrlo često zna da javno pokaže na društvenoj mreži, pa je tako ovaj put otkrila i kako njena majka Mira izgleda. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

i dok je otac Slobodan bio mašinbravar i trgovac, majka Mira bila je seoska učiteljica, a nikada nisu krilu da su ponosni na svoju ćerku. Još veću radost u njihov dom unela je informacija da su postali prababa i pradeda malom Željku Ražnatoviću. Podsetimo, tokom venčanja Bogdane i Veljka Ražnatovića, Cecini roditelji su bili prisutni, pa je javnost imala prilike da zabeleže kako oni danas izgledaju. 

- Kažu da je moj tata čim sam se rodila i prvi put zaplakala rekao: "Jao, rodila se pevačica!" Kad sam progovorila, roditelje sam zvala po imenu, a mamu oslovljavala sa Mico - prisećala se Ceca, koja je sedamnaest meseci po sopstvenom rođenju dobila sestru Lidiju. Iako je uživala svu ljubav svoje majke, nije krila da je odrasla pod veoma strogim načelima koje je Mira primenjivala.

Republika

Foto: instagram.com

Ceca Ražnatović roditelji

 

- Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: "Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće" - evocirala je jednom uspomene Ceca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading