GLUMAC GAGI JOVANOVIĆ SAZNAO ZA SREĆNE VESTI: Ćerka Anđela dobija čestitke sa svih strana, izabranik Mihail joj ČESTITAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.12.2021

09:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Jovanović, ćerka glumca Gagija Jovanovića objavila je na Instagramu srećne vesti o kojima je već dugo sanjala i maštala, a njen dečko Mihail joj je javno čestitao.

GLUMAC GAGI JOVANOVIĆ SAZNAO ZA SREĆNE VESTI: Ćerka Anđela dobija čestitke sa svih strana, izabranik Mihail joj ČESTITAO!  (FOTO)

Foto: instagram.com

Ćerka poznatog glumca Dragana Gagija Jovanovića, glumica Anđela Jovanović uživa u prelepoj vezi sa njenim izabranikom i atletičarem Mihailom Dudašem, a vole da ističu da su jedno drugom najveća podrška u svakom trenutku. Glumica je na društvenoj mreži sa svojim izabranikom podelila srećne vesti, te su pratioce na Instagramu obavestili o novim životinim dostignućima. 

 

 

Podsećanja radi, Anđela je nedavno uspešno završila master studije u Engleskoj, koje je započela 2019. godine u Londonu. Jovanovićeva je nedavno spakovala kofere i uputila se ka Londonu, gde ju je čekao završni rad, a nije krila sreću kada je dobila zvanične rezultate da je uspešno završila i taj deo životnog ciklusa. 

 

 

Inače, Gagijeva ćerka,koju je glumac dobio u braku sa Brankom Puljić, na svom zvaničnom Instagram profilu objavila je srećne vesti, u komentarima su se nizale čestitke, koje su stizale sa svih strana. Dok je bila na završnom ispitu, Anđela je imala veliku tremu, ali je njen dečko Mihail bio sve vreme uz nju, što joj je mnogo značilo i činilo ju je manje preopterećenom, te je uspela da prevaziđe svaku prepreku koja joj se našla na putu ka uspehu. 

 

 

Mihail je svoju voljenu obradovao javnom čestitkom na društvenim mrežama, pa nije krio koliko je ponosan na Jovanovićevu, što je napokon uspela u svom cilju. 

 

 

Imala sam veliku tremu, prvo da li ću uopšte upisati taj master jer je velika konkurencija. Oni prave audicije širom sveta, ja sam išla na audiciju u Londonu i teško je upisati taj smer. Prvo sam zbog toga imala tremu. Kada sam saznala da sam primljena, imala sam tremu od toga da ovde pauziram neko vreme sve predstave i snimanja i da odem tamo da se usavršavam – ispričala je glumica pre dve godine za „Blic”. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading