ANI BEKUTI NIJE DOBRO, DOZIVA MRKU DA DOĐE PO NJU: Pevačica sve lošije izgleda, TRAGEDIJA je UBIJA iznutra! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.12.2021

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Bekuta neutešna je nakon smrti njenog voljenog Milutina Mrke Mrkonjića, a ona ne izlazi iz stana i stalno plače za njim.

ANI BEKUTI NIJE DOBRO, DOZIVA MRKU DA DOĐE PO NJU: Pevačica sve lošije izgleda, TRAGEDIJA je UBIJA iznutra! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ/printscreen/instagram.com/anabekuta1

 

Pevačica Ana Bekuta doživela je veliku tragediju kada je njen voljeni partner Milutin Mrkonjić Mrka zauvek sklopio oči i otišao u večni san. Neutešna pevačica odlučila je da stavi tačku na svoju karijeru i povuče se sa estrade, kako bi mogla u miru da pati, a mnogi prijatelji sa estrade joj pružaju podršku i reči utehe, koji joj u ovim teškim momentima najviše znače. 

Jelena Karleuša, Saša Popović su samo neki od kolega koji su Ani uputila kako javno, tako i privatno podršku u teškim trenucima. Međutim, izgleda da su Ani potonule sve lađe nakon Mrkine smrti, pa je tako izvor za medije otkrio da je pevačica u jako lošem stanju, da stalno plače i da se sve vreme pita kako će dalje nastaviti život bez njenog Mrke.

 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/republika

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić

 

- Ana je jako loše, stalno plače i priča kako ne zna kako će dalje bez Mrke. Mislila je da će biti mnogo jača kad dođe ovaj momenat. Svakodnevno se priseća uspomena sa Milutinom i čini joj se da bez njega nema života. Unuci, kao i sin Igor su stalno pored nje. Kada potone, oni je podignu i tako u krug. Tuga baš teško proživljava. Saša Popović stalno zove, pita je l' nešto treba, tu je da joj pruži maksimalnu podršku. Čini sve kako bi joj pomogao da što pre stane na noge i bude ona nasmejana Ana, što bi Mrka najviše i voleo. Pored Saše svakodnevno se javljaju i dolaze mnoge kolege, Anu svi vole. Snažana Đurišić joj se posebno našla u teškim trenucima jer je kroz isto prošla kada je izgubila supruga - kaže za Svet izvor blizak pevačici.

Jelena Karleuša, Anina dobra koleginica sa estrade, javno je uputila otvoreno pismo neutešnoj pevačici i prijateljici, kojim je htela malo da je ohrabri i pokaže da nije sama u ovim teškim trenucim.

Republika

Foto: instagram.com

Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta

 

- Ana Bekuta je žena za koju sam se veoma vezala, jer je bila tu i u dobru i u zlu kao pravi prijatelj. Čistog srca, ničim izazvano. Zahvalna sam joj što postoji i tužna što joj je sad teško. Upoznala me je sa Mrkom, bili su tako srećni, zaljubljeni do poslednjeg dana kao tinejdžeri, stalno su se držali za ruke, zvali me telefonom zajedno da komentarišemo i smejemo se... On je svuda išao sa njom, podržavao ju je u svemu, štitio i gledao sa ponosom! Bila sam zadivljena posmatrajući ih, jer je u mom životu to uvek falilo. Bio je ponosan na nju i ona na njega - deo je pisma Karleuše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (7)

Loading
Zoran

10.12.2021 12:06

Jeste problem. Zlatna koka vise nije tu.

Odgovori 37 39
Montenegro

10.12.2021 12:11

Đe pjeva Bekuta za Novu Godinu?

Odgovori 29 43
skole

10.12.2021 12:36

nemoj mnogo da se cepas,bice sve uredu.

Odgovori 34 26
nada

10.12.2021 16:42

Molim vas napisite nam kako Ana zove Mrku da i mi nekoga pozovemo.

Odgovori 13 21