Imala je NAJSKANDALOZNIJI ODNOS u SRPSKOM RIJALITIJU! Imala je aferu sa POZNATIM VATERPOLISTOM, a Goga sada ima dečka Turčina i evo kako IZGLEDA!

Autor:

Zabava

10.12.2021

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja igračica i učesnica “Farme 7” Goga Aleksić bila je jedna od najkontroverznijih ličnosti na domaćoj estradi.

Imala je NAJSKANDALOZNIJI ODNOS u SRPSKOM RIJALITIJU! Imala je aferu sa POZNATIM VATERPOLISTOM, a Goga sada ima dečka Turčina i evo kako IZGLEDA!

Foto: Prntscrin

Mediji su svojevremno pisali o njenoj navodnoj aferi sa tada oženjenim vaterpolistom Nikolom Rađenom, koju on nikada nije potvrdio. O njihovoj navodnoj romansi Goga je pričala tokom učestvovanja u “Farmi”.

Republika

Foto: Prntscrin

Goga Aleksić i Filip Đukić

 

Aleksićeva je u rijalitiju otkinula na Filipa Đukića, sa kojim je imala intimne odnose po celom imanju, a gledaoci su u šoku gledali njihove “vrele akcije”. Igračica se bez problema skidala gola pred kamerama, a sada vodi potpuno drugačiji život.

Goga Aleksić danas živi u Dubaiju gde radi kao hostesa u jednom noćnom klubu. Promenila je fizički izgled, a kada su u pitanju muškarci “smirila se”.

 

 

Goga se skrasila kraj jednoj zgodnog stranca, sa kojim se čak i verila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Izet

13.12.2021 02:46

Ja sam i ranije znao da je ona verena i da je u Dubaiju. Pratim je na instagramu.