Evo kada se UBILA srpska jutjuberka: Pojavilo se ZVANIČNO SAOPŠTENJE na njenom profilu, majka neutešna! (FOTO)

Autor:

Zabava

09.12.2021

12:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristina Kika Đukić, poznata jutjuberka oduzela je sebi život, sada se na njenom profilu pojavilo zvanično saopštenje od strane njenih najbližih.

Evo kada se UBILA srpska jutjuberka: Pojavilo se ZVANIČNO SAOPŠTENJE na njenom profilu, majka neutešna! (FOTO)

Foto: instagram.com

Nakon što je portal Republika.rs saznao da se mlada jutjuberka Kristina Kika Đukić ubila i da je oduzela njen život, posle duge i teške borbe sa unutrašnjim demonima, oglasili su se njeni najbliži.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kika (@kikax3)

 

Naime, na njenom zvaničnom profilu pojavilo se obaveštenje o tome šta se zapravo desilo, a podsetimo, da je njena prijateljica Laura potvrdila to da je Kika sebi oduzela život, time što je apelovala da mladi ljudi pozovu dobro poznat broj ukoliko imaju negativne i crne misli. Detaljnije pročitajte klikom OVDE

- Obaveštenje, na našu i vašu veliku žalost, moram da vas obavestim da Kika više nije sa nama... Preminula je u sredu u večeršnjim časovima. želim da ovim putem izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je poznavali i voleli. Što se tiče sahrane, svi ćete biti obavešteni na vreme - napisala je Andrijana, devojka koja je zadužena za Kristinin profil. 

Republika

Foto: Instagram.com

Kristina Kika Đukić se ubila

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading