NIKOLA PRED ISTORIJSKI MEČ U DOMU SAVIĆA: Dule: Rokvići su veliki zvezdaši, ali niko ko Marinko!

Autor:

Zabava

07.12.2021

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač Nikola Rokvić objavio je fotografiju iz doma proslavljenog golgetera Crvene zvezde Dušana Duleta Savića.

NIKOLA PRED ISTORIJSKI MEČ U DOMU SAVIĆA: Dule: Rokvići su veliki zvezdaši, ali niko ko Marinko!

Foto: instagram/nikolarokvic

On je pozirao s legendarnim fudbalerom i njegovom suprugom voditeljkom Marinom Rajević Savić, koja duže od tri decenije uređuje i vodi kultnu emisiju "Dok anđeli spavaju". Sin pokojnog Marinka Rokvića u susret značajnoj utakmici koja sutra predstoji crveno-belim, koji jesu osigurali evropsko proleće, ali za direktan plasman u osminu finala tek treba da se izbore, podelio je s pratiocima kako on i Savići bodre naše igrače, od kojih se očekuje trijumf u meču protiv Brage.

- Dok anđeli spavaju, mi navijamo za Crvenu zvezdu. Divni razgovori u toplom domu porodice Savić - napisao je Nikola uz fotografije na Instagramu, ne krijući oduševljenje zbog prijateljstva sa slavnom porodicom.

I njegovi poštovaoci na društvenoj mreži reagovali su s oduševljenjem na Rokvićeve objave, te su ga obasuli komentarima.

- Dobri se uvek prepoznaju, troje divnih, predivnih ljudi, Nikola, tvoje srce je malo, a u njega stanu svi oni koje voliš - samo su neke od reakcija ispod Nikolinog posta.

Ovim povodom kontaktirali smo i sa Dušanom Savićem, koji se prisetio Nikolinog oca, s kojim je takođe bio prijatelj. On je naglasio da će zauvek pamtiti njihova druženja, te istakao da su svi Rokvići zvezdaši, ali niko kao pokojni pevač.

- Marinko je bio sjajan umetnik, pevač i veliki zvezdaš, sve ostalo su moje lične stvari koje me vežu za njega i želim da ostanu lične, to je sve što mogu da vam kažem. Naše dogodovštine i anegdote bih ipak želeo da zadržim za sebe - rekao je Savić za Srpski telegraf.

Podsetimo, Zvezdi treba pobeda da bi se s prvog mesta plasirala u osminu finala Lige Evrope, što je sledeći cilj. Eventualan pad na treće mesto seli crveno-bele u 1/16 finala Lige konferencija. Inače, poslednji meč grupne faze Lige Evrope između Brage i Crvene zvezde se igra u četvrtak od 21 čas.

 

Foto: printscreen

 

 

Marinko igrao protiv

 

Piksija Nikolin otac Marinko Rokvić, koji je preminuo 6. novembra, bio je veliki navijač Crvene zvezde, koja se od njega na svojevrstan način i oprostila nakon njegove smrti. Koliko je voleo crveno-beli klub, dovoljno govori podatak da je i na nedavnim izborima za Skupštinu kluba bio jedan od kandidata, a s fudbalskih i košarkaških terena nije izostajao kada je igrao njegov klub. Osim navijanja, Marinko je voleo i da igra fudbal, a jednom prilikom je se čak zaigrao protiv sadašnjeg selektora naše reprezentacije Dragana Stojkovića Piksija, pa je u jednom intervjuu govorio o tome kako nije smeo da mu priđe u napad da ne bi ispao smešan.

 

Foto: instagram.com/bojanabarovic

 

 

Bojana: Leona navija za dedu

Marinkova snajka Bojana Barović, supruga Nikole Rokvića, objavila je emotivnu fotografiju njihove ćerke Leone s dekom, uz reči koje diraju u srce i dušu. - Rekla je pre neki dan kako navija za dedu... Nisam odmah shvatila o čemu priča, ali mi je ubrzo kliknulo da je mislila na molitvu o kojoj smo često pričali koliko je važna u ovom periodu... I moram priznati, dopalo mi se to njeno shvatanje jer zaista jeste tako, navijamo! Svim srcem - napisala je Bojana, aludirajući na prvih 40 dana kada se, prema pravoslavnom predanju, preporučuje pojačana molitva za upokojene duše dok prolaze kroz mitarstva.

 
 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading