MARINKO ROKVIĆ BIO MEDICINSKI FENOMEN, ODAVNO JE TREBAO DA BUDE U POSTELJI: Otkriveni detalji medicinskih rezultata, a evo šta je uradio pred SMRT! (VIDEO)

Autor:

Zabava

27.11.2021

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić otkrio je manje poznat detalj o njegovom preminulom ocu Marinku Rokviću, koji je pred njegovu smrt imao i poslednji koncert.

MARINKO ROKVIĆ BIO MEDICINSKI FENOMEN, ODAVNO JE TREBAO DA BUDE U POSTELJI: Otkriveni detalji medicinskih rezultata, a evo šta je uradio pred SMRT! (VIDEO)

Foto: ST/N. MANDIĆ

Pevač Nikola Rokvić na Instagram profilu objavio je fotografiju sa preminulim ocem Marinkom Rokvićem, pa je u opisu profila otkrio do sada nepoznate detalje o njegovoj bolesti. Naime, poznato je da je Marinko preminuo iznenada nakon duge i teške bolesti od raka pankreasa. 

 

 

Marinko je sahranjen u pratnji prijatelja, porodice i mnogobrojnih kolega na večni počinak na Novom bežanijskom groblju. Marinko je prošle godine u novembru mesecu otkrio da ga je snašla opaka bolest, ali je on odlučio da se o tome u javnosti ne priča, što je njegova porodica ispoštovala i nisu nikome pričali o tim nedaćama koje su tada zadesile pevača. 

 

 

Nikola je sada ispričao šta se desilo samo nekoliko meseci ranije. Naime, poslednji koncert koji je Marinko održao u Somboru, bio je sa njegova dva sina Markom i Nikolom. Nikola se prisetio i da su doktori tada bili u šoku da je Marinko sa toliko lošim rezultatima uopšte mogao da hoda, a on je u punom sjaju održao koncert, kako NIkola priča, pred 10. 000 ljudi.

 

 

- 26.jun 2021. godine. Ko bi rekao da ćeš poslednji koncert imati sa svoja dva sina! Znam koliko si se radovao nastupu u prelepom Somboru! Dan ranije majka je nosila tvoje rezultate kod doktora, a doktor je pitao da li ovaj čovek može da hoda? A ti si ljubavi moja, održao koncert pred 10. 000 ljudi kao u najbolje dane… Kakva snaga i koja volja za životom! Hvala ti na svemu što si nam pružio i ostavio u amanet! Sijaj u večnosti! - napisao je Nikola Rokvić. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Dejan

27.11.2021 17:54

Svaki ciga svoga konja hvali..... Bili bi ste vi poznati pevači ali sutra malo, da vam otac nije bio tako poznat pevač... U Srbiji postalo nepisano pravilo da deca glumaca obavezno postaju glumci,deca pevača postaju pevači, deca političara isto političari... Sunce ti kao da je to nasledna titula,niko neće ništa konkretno da radi...samo ako može da se prikace na dobre jasle.... Da je Marinko bio poljoprivrednik sve me stra' da bi ste i vi to bili...... Ako su roditelji talentovani, ma moraju i deca i na silu da budu isto suvi talenti.... Srbistan je to....

Odgovori 2 12