JOVANA JEREMIĆ DEKOLTEOM POMUTILA UM GLEDAOCIMA: Voditeljka Pinka rasplamsala maštu gledaocima, GOLIM NOGAMA poželela dobro jutro! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.11.2021

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremić za vikend emisiju izabrala je izazovni crni kombinezon, kojom je svima izazvala srčane smetnje!

JOVANA JEREMIĆ DEKOLTEOM POMUTILA UM GLEDAOCIMA: Voditeljka Pinka rasplamsala maštu gledaocima, GOLIM NOGAMA poželela dobro jutro! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

 

Vikend jutro na televiziji Pink zasigurno da donosi pregršt zanimljivij tema, nesvakidašnji gosti koji uvek izazovu lavinu komentara, a svemu tome doprinese i šarmantna voditeljka Jovana Jeremić

 

 

Jovana je kao novo lice vikend jutra unela definitivno novu energiju, a pored toga što voli da je nazivaju kraljicom šera, Jeremićeva je ovog jutra pokazala da je prava džepna Venera. Naime, Jovana je za današnju emisiju odlučila da na svoje vitko telo navuče dobro uski crni kombinezon, koji je isticao njenu vitku i izvajanu figuru.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Jovana Jeremić voditeljka Pinka

 

Gledaoci su definitivno imali problem da pažljivo slušaju emisiju, jer je Jovanina figura, ali i bujno poprsje privlačilo pažnju. Voditeljka je svojim izgledom dovela atmosferu do usijanja, da čak ni gosti nisu mogli da ostanu ravnodušni na njen atraktivan i zavodljiv izgled. 

 

 

Jovana je istakla duboki dekolte, a golim nogama iz profila rasplamsala maštu svih gledalaca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (5)

Loading
Paja

27.11.2021 09:53

Debil !!!

bez nade

27.11.2021 11:00

Vi novinari niste normalni. Vama je ta ludaca zavodljiva? Vama je normalno da tako treba da bude obucena jedna voditeljka? Zbogom Srbijo!

Odgovori 11 0
Mira

27.11.2021 11:48

Žena se zanela misleći da vodi rijaliti, još joj je u glavi Maricevi saveti.

Rke

27.11.2021 12:33

Rke, koke!