CECA RAŽNATOVIĆ VERENA? Pevačica pokazala SKUPOCENI PRSTEN na ruci, čestitke PLJUŠTE sa svih strana! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.11.2021

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović objavila je na društvenim mrežama fotografiju, zbog koje su mnogi pomislili da ju je partner Bogdan Srejović verio.

CECA RAŽNATOVIĆ VERENA? Pevačica pokazala SKUPOCENI PRSTEN na ruci, čestitke PLJUŠTE sa svih strana! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović već duži vremenski period uživa u ljubavnom zanosu sa mladim biznismenom Bogdanom Srejovićem, a njihova ljubav je pod budnim okom javnosti, paparaca i medija. Tokom leta Ceca i Bogdan uživali su na Kipru u njenoj nestvarno velikoj vili, odakle su redovno objavljivali fotografije i snimke. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Međutim, ono što je sada izazvalo potpuni haos na društvenim mrežama, jeste to što je Cece objavila na Instagramu stori, zbog kog su mnogi pomislili da je Srejović verio balkansku folkerku. Naime, Ceca je objavila stori na kom se vidi skupoceni prsten na njenom prstu, na kom obično bivaju burne i verenički prstenovi. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Naime, Ražnatovićka je na Instagram storiju objavila snimak svoje ruke na kojoj sija prsten, pa su mnogi pomislili da je Srejović zaprosio Cecu. I dok se spekuliše da je li je u pitanju veridba, podsetimo da je Svetlana nedavno već komentarisala njenu novu udaju.

Republika

Foto: instagram.com

Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović

 

Ceca je u intervjuima govorila da se više neće udavati nakon braka sa pokojnim Željkom Ražnatovićem Arkanom. Međutim, da li se u Cecinom životu nešto promenilo ostaje nam da vidimo, a ovo su samo bila nagađanja njenih pratioca da se njihov idol verio. 

Republika

Foto: Instagram.com

Ceca Ražnatović verena

 

- Nikad, što bih se udavala? Papir samo kvari sreću. Ja sam se već udavala, videla sam da to može da bude sjajno, prelepo, fantastično, meni sada papir apsolutno ne znači ništa i hoću da se zabavljam - rekla je Ceca u emisiji "Grand news".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
BOGDAN

27.11.2021 05:55

FUKSA STO BI STARI REKLI.