ZA NJEGA NEMA KRIZE: Oglasio se Saša Popović nakon informacije da je iskeširao BASNOSLOVNU svotu novca za luksuzni automobil!

Autor:

Zabava

06.12.2021

08:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Popović se oglasio nakon tvrrdnji da je iškeširao skoro pola miliona na automibl, te je ovim putem demantovao te tvrdnje.

ZA NJEGA NEMA KRIZE: Oglasio se Saša Popović nakon informacije da je iskeširao BASNOSLOVNU svotu novca za luksuzni automobil!

Foto: JUTRO/printscreen

Saša Popović je poznat kao neko ko vodi jako bogat i raskošan život. Vest da je Popović pazario polovnog četvorotočkaša - "majbaha GLS" i da je za njega je navodno iskeširao 300.000 evra odjeknula je kao bomba u medijim, a ovim povodom se oglasio i sam Popović.

Foto: printscreen/TV Prva

Saša Popović se oglasio

Naime, putem svoje press službe Popović je ovu informaciju demantovao.

Povodom informacije da je Saša Popović kupio "majbaha GLS" za koji je dao 300 hiljada evra, a koja se danas pojavila u pojedinim medijima, obavestavmo javnost da je reč o apsolutnoj neistini.  Informacija je u medije došla putem mejla posetioca Sajma u "Areni", koji su gospodina Popovića videli u poseti bliskim prijateljima, a koji se bave uvozom odnosno prodajom automobila. Iako ljubitelj dobrih automobila, gospodin Popović i dalje najviše voli do vozi svoj "mercedes ml" iz 2007. godine u kome ga najčeše možete i videti - stoji u saopštenju portparola Saše Popovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading