MILICA PAVLOVIĆ GOLA! Pevačica fotkom na kojoj je OBNAŽENA u kadi zapalila društvene mreže! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.12.2021

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milica Pavlović zapalila društvene mreže fotografijom na kojoj je obnažena.

MILICA PAVLOVIĆ GOLA! Pevačica fotkom na kojoj je OBNAŽENA u kadi zapalila društvene mreže! (FOTO)

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica Milica Pavlović sve veću pažnju privlači svojim izgledom koji je dovela do savršenstva, a sada je objavom na Instagram profilu dovela društvene mreže do usijanja.

Naime, Milica je sa svojim pratiocima podelila fotografiju na kojoj obnažena pozira u kadi, a mušku populaciju je ostavila bez daha.

Republika

Foto: instagram.com/senoritamilica

Milica Pavlović obnažena

Podsetimo, Milica je imala ljubavne scene sa glumcem Milošem Timotijevićem, u seriji ''Pevačica'', a ne krije da joj je bilo neprijatno da sebe gleda u intimnim scenama sa njim, te je otkrila i jednu od anegdota sa snimanja.

- Iskrena da budem, on je tako u dogovoru sa ostatkom ekipe, na prevaru, pošto nije pisalo u scenariju kada su poljupci i onda se ja postidim, što je na kraju dobro ispalo kao što je meni rekao Gaga Antonijević, ispali su ti stidljivi poljupci što je i simpatično za taj lik, tako da na prevaru se ljubi - rekla je Milica nedavno, prenosi Kurir.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading