JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O RAZVODU I BIVŠEM SUPRUGU! Različite su ambicije između nas: ŽENE GLUPAVO ULAZE U BRAK, JA SAM SPOSOBNA!

Autor:

Zabava

05.12.2021

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Jovana Jeremim potvrdila je da se razvodi nakon četiri godine braka od supruga Vojislava Miloševića, a sada je otkrila i detalje razvoda.

JOVANA JEREMIĆ PROGOVORILA O RAZVODU I BIVŠEM SUPRUGU! Različite su ambicije između nas: ŽENE GLUPAVO ULAZE U BRAK, JA SAM SPOSOBNA!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Poznata voditeljka Jovana Jeremić, bila je gost emisije ''Premijera - Vikend specijal'' u kojoj je otvoreno govorila o svom razvodu i odnosu sa sada već bivšim suprugom, Vojislavom Miloševićem.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić o razvodu braka

- Mi smo se dogovorili, to je sporazuman razvod braka, kao dva civilizovana intelektualca, imamo zajedničko dete i uvek smo bili dobri prijatelji, čak i pre ulaska u brak. Ja sam takva, prvo moram da budem s nekim dobar prijatelj da bih mogla da stupim u intimne odnose. Različite ambicije su između nas, ja sam neko ko je brz, zdravo ambiciozan, mogu da kažem da imam biznismensku energiju, 24 časa razmišljam o poslu i zarađivanju, milion nekih stvari i ja sam žena od biznisa i svoj život će tome posvetiti - rekla je Jovana, pa dodala da li to znači da je zbog posla koji joj je na prvom mestu, zapostavila supruga:

Republika

Foto: Ognjen Bogdanović

Jovana Jeremić i Vojislav Milošević tokom braka

- Ne, ne. To znači da sam ja sam žena koja u svom poslu želi, hoće i već jeste broj jedan. Meni je to stvarno na prvom mestu, pored deteta i ljubavi. Moj bivši suprug je fenomenalan čovek, ali dosta je miran, i dobar, naravno. Nije nam teško pao razvod, mi smo u fenomenalnim odnosima, ostaćemo fantastični prijatelji, uvek bih ga zaštitila. Uvek sam rekla novinarima: "Pljujte mene, pišite šta hoćete, samo da je istina", ali nikad ne bih dozvolila da on ispašta zato što je muž Jovane Jeremić - kaže voditeljka, a otkriva i na koji način će ćerki Lei objasniti da su se razveli:

Republika

Foto: printscreen/pinktv

Jovana Jeremić sa ćerkom Leom

- To što supružnici živi na različitim mestima, to ne znači da Lea nema oca, ili obrnuto, da nema majku. Mislim da je bolje imati zdrav razvod, nego loš brak. Sad imako ljude koji se tako foliraju da imaju srećan brak, a zapravo je sve velika farsa za javnost. On mene nikad nije prevario, kao ni ja njega, što poudano tvrdim, izlazim čista, i to se vidi po meni. Volim da završim jedan odnos, ja sam starinski kov, da bih u budućnosti kad se nešto namesti, kad se zvezdu ukažu, da počne drugi i kvalitetan život.

Dosta se spekulisalo o odnosu Jovane i njene svekrve, a voditeljka tvrdi da su ona i svekrva u odličnim odnosima i da nema mesta svađama i neprijatnim situacijama.

- Svekrva i ja smo u fenomenalnim odnosima, obožavam je. Moja svekrva kaže da za snaju priznaje samo Jovanu Jeremić. Imamo fantastičan odnos, ona je svetska žena, kad je neko svetski čovek, nema problema - priča ona, pa nastavlja:

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić tvrdi da je u odličnim odnosima sa svekrvom

- Mislim da sam trebala čak i ranije da izađem sa ovim, ali sve kao polako, da nisam pripremila javnost, nastao bi pravi haos. Svakog vikenda moram da pripremam jutarnji program. Meni stiže preko hiljadu poruka posle svake emisije, sve ja to čitam, ne dozvoljavam da bilo ko drugi čita osim mene. Različite su nam energije. Primetila sam ja to još ranije, ali i ja sam se promenila. Meni je život turbo, ja sam napredovala od avgusta do ovog momenta brzinom Gonzalesa. Nije teško ispratiti, ali poseban psiho-profil muškarca to može da isprati. Muž mi je rekao da njegovu novu devojku ću morati prvo ja proverim, pa tek onda on. Ne volim te svađe, da se stvara španska serija - smeje se Jovana.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Jovana Jeremić o podeli imovine

Nakon svakog razvoda glavno pitanje koje se pokreće jeste pitanje imovine, a Jeremićeva kaže da kod nje to nije slučaj.

- Ja sam svoju imovinu stekla sama, tako da tu nema problema. Sve se zna šta je čije, sve je potpisano, mi smo gradili naš odnos da i u slučaju razvod nemamo problem. Ja sam sposebna žena, što danas nije čest slučaj, pa žene često glupavo ulaze u brakove zarad para. Ja imam svoj stan, koji sam sama stekla, sad mogu i da se uselim u tuđi. Ali kod oženjenog nikad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sima

06.12.2021 12:26

Lepo je Veliki Njegos opisao zenu.