NAKON RAZVODA OD PEVAČA: Jovana Pajić otišla sa ćerkama u PODSTANARE, otkriveno i KO ĆE JOJ POMAGATI!

Autor:

Zabava

04.12.2021

08:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Jovana Pajić i frontmen "Tropiko benda" Aleksandar Cvetković razvode se, posle deceniju braka, a sada je otkriveno, gde će bivši supružnici nastaviti život.

NAKON RAZVODA OD PEVAČA: Jovana Pajić otišla sa ćerkama u PODSTANARE, otkriveno i KO ĆE JOJ POMAGATI!

Foto: Instagram.com

Pevačica Jovana Pajić i frontmen "Tropiko benda" Aleksandar Cvetković razvode se. Poznati estradni par odlučio je da stavi tačku na desetogodišnji brak iz kojeg imaju dve ćerke. Pevačica i pevač su u svojim obraćanjima juče medijima potvrdili da je pukla tikva i dodali da su ostali u dobrim odnosima.

Naime, kako se saznaje u medijima, Jovana se već iselila iz zajedničkog stana i sa ćerkama otišla u podstanare.

Foto: instagram.com

Jovana Pajić i Aleksandar Živković razvod

Sale je ostao da živi u njihovom stanu na Voždovcu. Jovana se pre mesec dana preselila u stan u blizini svojih roditelja, koji joj u poslednje vreme dosta pomažu oko ćerki. Teško joj je, ipak je sa Saletom čitavu deceniju bila u braku i sada joj je veoma potrebna podrška porodice - priča dobro obavešteni izvor, kako prenosi Informer.

Podsetimo, Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković zbližili su se kada je ona nastupala sa "Tropiko bendom", ali su počeli da se zabavljaju tek kada su prestali da rade zajedno, pred njen ulazak u rijaliti "Farma" 2010. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Doca

04.12.2021 09:20

Liz pizz.

kubanac

06.12.2021 17:17

ko je bre ta jovana da se o njoj pise,da nije pronasla lek za koronu!?