ISPUNILA SAM MU ŽELJU! Godinu dana od Džejove smrti, ćerka Marija neutešna: OVO JE SVE ZA TATU, POSVEĆUJEM MU PESMU!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U ponedeljak se navršava godinu dana od smrti Džeja Ramadanovskog, a njegova ćerka Marija se ne miri sa bolom.

ISPUNILA SAM MU ŽELJU! Godinu dana od Džejove smrti, ćerka Marija neutešna: OVO JE SVE ZA TATU, POSVEĆUJEM MU PESMU!

Foto: instagram.com/marija_ramadanovski

Čuveni dorćolski boem Džej Ramadanovski preminuo je 6. decembra 2020, a kako Srpski telegraf i Republika.rs saznaju, njegova porodica i prijatelji danas organizuju pomen na Novom groblju, prvu subotu uoči godišnjice. Džejova prijateljica i žena s kojom je proveo poslednje trenutka Andrijana Tomanić rekla je za naš list da joj pevač nedostaje kao prvog dana kada je otišao, te i da je je neprestano u kontaktu s njegovom porodicom.

Republika

Foto: republika

Godišnjica smrti Džeja Ramadanovskog

- Šta da vam kažem, osim da mi Džej toliko nedostaje da ne mogu da svarim činjenicu da je prošlo godinu dana otkako ga nema. Takav čovek se više ne rađa, takva duša i takav karakter. Već sam pričala da je više voleo da učini drugima i da brine o drugima nego o sebi. Stalno sam u kontaktu s njegovom porodicom, s ljudima koji su ga poštovali i voleli. Pijem kafu s njegovim prijateljima, zajedno se svi smejemo kad prepričavamo događaje i avanture s njim. Bio je poseban čovek, čovek koji će uvek da ima mesto u mom srcu - kaže Andrijana i dodaje:

Republika

Foto: instagram.com/džej ramadanovski

Andrijana Tomanić se ne miri sa gubitkom

- Danas se okupljamo na groblju i obeležavamo godišnjicu. Teško je kad ovde dođemo, ali ne plačem jer znam da on to ne bi voleo.

Ćerka čuvenog pevača Marija Ramadanovski kaže da ne može da dočeka da se objavi njena pesma, s obzirom na to da je Džej insistirao u više navrata da počne da se bavi pevanjem.

Foto: youtube.com

Marija Ramadanovski snimila pesmu

- Nikada nisam bila deo estrade i ne snimam pesmu da bih se probila kao pevačica. Moj tata je uvek pričao da imam talenat za pevanje, ali nikad nisam htela dublje da zagazim u celu tu priču. Sada sam posle svega ponosna na to što sam mu ispunila želju i konačno zapevala. U ponedeljak objavljujem prvu svoju pesmu, koja je posvećena tati. U njegovu čast sam otpevala i znam da je negde gore na nebu ponosan na mene. Ne planiram da nastupam, ovo je sve za tatu i moju dušu. Mnogo mi nedostaje otac, svaka reč je suvišna. Nikad neću moći da se naviknem na to da mog tate više nema - kaže Marija.

Podsećamo, Džej je preminuo u 57. godini od srčanog udara. Članovi porodice pronašli su pevača bez svesti u sobi, nakon čega ga je vozilo Hitne pomoći prevezlo u bolnicu. Doktori su pokušali da reanimiraju pevača, ali nisu uspeli da ga ožive.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading