OVO JE ŽENA ALENA ISLAMOVIĆA: Ukrala mu je srce pre 42 godine, a upoznali su se kada je ona imala 16 godina! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.12.2021

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Alen Islamović je u braku sa ženom Marijanom već 42 godine, a sada pevač oktiva gde su se upoznali.

OVO JE ŽENA ALENA ISLAMOVIĆA: Ukrala mu je srce pre 42 godine, a upoznali su se kada je ona imala 16 godina! (FOTO)

Foto: Tanjug/ M. MARKOVIĆ

Alen Islamović

Alen Islamović je nekada važio za zavodnika i srcelomca, ali ispostavlja se da je njegovo srce ukrala samo jedna žena. Pevač "Bijelog dugmeta" je u braku sa Marijanom već 42 a imaju i dve ćerke zajedno, Unu i Laru.

 

 

Marijana ne želi da se javno eksponira te je malo detalja i poznato o njoj, ali po njenom instagram nalogu možemo videti da najviše ceni da provodi vreme sa porodicom.

 

 

- Marijanu sam upoznao kad je ona imala 16 godina, a ja 22. Bio sam niko, samo lokalni pevač u grupi "BAG". Nas dvoje smo sve ove godine zajedno plivali kroz sve bure i trudili se da opstanemo i sačuvamo svoj mir. Bila mi je najveća podrška kroz sve što sam prošao i u svim odlukama koje sam donosio, a one su nekada bile bolne i neizvesne. Brak je kompromis, mirna luka i treba ga znati sačuvati - rekao je Islamović.

Republika

Foto: Tanjug/ M. MARKOVIĆ

Alen Islamović

 

Alen je uplivao u muzičke vode kada je imao samo 17 godina, a vreme nakon škole provodio je vežbajući muziku, a svoju zvaničnu karijeri započeo je u grupi "Divlje jagode", dok je vrhunac u muzičkom smislu dostigao kao član grupe "Dugmića".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading