ZORANNAH DOŽIVELA NEPRIJATNU ISKUSTVO: Bila je na večeri sa Baka Prasetom, a onda je usledio ŠOK! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.12.2021

10:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Modna blogerka Zorannah požalila se fanovima da je imala neprijatno iskustvo na večeri sa Baka Prasetom i njegovom devojkom Anjom Bla.

ZORANNAH DOŽIVELA NEPRIJATNU ISKUSTVO: Bila je na večeri sa Baka Prasetom, a onda je usledio ŠOK! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah nedavno je objavila video snimak na svom youtube kanalu u kom je ispričala svoje neprijatno iskustvo sa Bogdanom Ilićem poznatijim kao Baka Prase i njegovom izabranicom Anjom Blagojević poznatijoj kao Anja Bla.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Zorannah

 

Naime, modna blogerka je u svom video otvorila dušu i požalila se fanovima da je bila na večeri sa poznatim influenreskim parom ali da je doživela neprijatno iskustvo. Blogerka se nakon nekog vremena pokajala, te je video snimak izbrisala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

 

Zorannah je bila u jednom prestoničkom restoranu gde je vreme provodila sa pomenutim parom ali i sa bratom od mega zvezde Teodore Džehverović, Savom Džehverović i njegovom suprugom Andrijanom Kadar. Nakon te večeri Baka, Anja i mladenci Džehverović otputovali su u Dominikansku republiku a Zorannah je rešila da izbaci video u kom priča da joj je bilo jako neprijatno i da je želela da pobegne sa večere, ali je snimak ubzrano i obrisala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

 

- Na večeri je bio level neprijatnosti, ne mogu da vam objasnim... Ali hajde, kao, nećemo o tome - rekla je Zorana, dok je se po izrazu lica videlo da joj zaista nije prijao izlazak sa njima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

 

Baka i Anja nisu želeli da se oglašavaju ovim povodom, te su samo nastavili da uživaju u životu kao i do sada ali i da pomno obaveštavaju fanove o svojim životima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading