MAJKA ZORANE JOVANOVIĆ KORISTILA KANABIS: Preminula je od KANCERA, a blogerka otkriva do sada NEPOZNATE DETALJE majčine smrti! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.11.2021

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorannah je pokrenula važno pitanje na društvenoj mreži Instagram, pa podelila sa pratiocima priču koju javnost do sada nije znala.

MAJKA ZORANE JOVANOVIĆ KORISTILA KANABIS: Preminula je od KANCERA, a blogerka otkriva do sada NEPOZNATE DETALJE majčine smrti! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

 

Jutjuberka i influenserka Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah jedna je od uticajnih janih ličnosti, koja ne krije svoje mišljenje kada je u pitanju legalizacija kanabisa. Naime, kako Zorana ističe, smatra da korišćenje pomenute biljke, koja je legalizovala u određenim državama u medicinske svrhe, bi mnogima olakšalo bolove i tegove. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

 

Potom je ispričala i da je njenoj majci Vesni, koja je preminula nakon duge i teške borbe, biljka kanabis pomogla u trenucima kada je imala jake bolove. Zorannah se na Instagramu prisetila majke Vesne, ap je podelila sa pratiocima informaciju da je njena ona u periodu kada je bolovala od kancera imala velike bolove, koje nije mogla nikako da umiri, zbog čega je postajala još nervoznija. 

- Mene zanima da li ste za legalizaciju kanabisa u medicinske svrhe? Iskreno ja o tome nikada nisam razmišljala, dok mi se mama nije razbolela od karcinoma pluća i doktori su mi pred kraj dali to kao jednu od opcija za ublažavanje bola i olakšavanje života. Perepitija koja je bila nabaviti ulje, ne mogu vam ni objasniti, ali se i danas, nakon sedam godina, sećam olakšanja kada smo uspeli da ga nabavimo i kada je počela da ga koristi - počela je Zorannah i dodala da se konzumiranjem ovog proizvoda ne može preterati, te da leči mnoge bolesti.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Zorana Jovanović sa majkom Vesnom

 

- Ono što je bitno spomenuti je da se ne može predozirati od istog, da je manje štetan od legalnog alkohol, smanjuje bolove, širenje karcinoma dojke, poboljšava rad pluća, dobar je za PTSP (posttraumatski stresni poremećaj), ublažava epileptične napade i pomaže u Parkinsu i Alchajmeru. Zanima me vaše mišljenje na ovu temu? - pitala je blogerka svoje pratioce, a većina se složila sa njenim stavom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading