ZORANNAH PONOVO ZALJUBLJENA: Otkrila odakle joj je novi dečko, odgovor je sve ŠOKIRAO! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.11.2021

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zorana Jovanović poznatija kao Zorannah odgovorila je na pitanje odakle joj je novi dečko, a odgovor koji je usledio je sve iznenadio.

Republika

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ

Zorana Jovanović Zorannah

 

Poznata jutjuberka i influenserka Zorana Jovanović pozantija kao Zorannah tokom svoje karijere se trudila da sakrije svoj ljubavni život od očiju javnosti, što joj nije uvek polazilo za rukom. Mnogi muškarci našli su se na spisku u medijima koji su bili sa Zoranom, mada je ona uglavnom to demantovala, tvrdeći da su joj oni prijatelji. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

 

Nakon što je odlučila da pokaže svog dečka fudbalera, odmah se opekla, pa odmah potom je odlučila da raskine njihovu vezu i vrati se za Srbiju, s obzirom na to da se zbog njega čak i preselila u Berlin. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

 

Od njene poslednje javne veze prošlo je dosta vremena, a onda su ponovo od nedavno počele spekulacije da je Zorannah našla novog dečka, kog krije kao zmija noge. Uglavnom, ono što svi već znaju, Zoranin život je ona sama servirala na tacnu preko Jutjub platforme, objavljivajući video zapise iz njenog svakodnevnog života, pa su njeni pratioci uvek imali priliku da budu obavešteni o njenim dešavanjima. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

 

Tako je sada odlučila da odgovori na najinteresantnija pitanja na Instagramu, pa je pratiocima dopustila da je pitaju ono što ih zanima. Naravno da je nekolicina pitanja bila o njenom novom dečku, pa je ona odgovorila i odakle je on. 

- Odakle ti je novi dečko? - glasilo je pitanje. 

- Sa Marsa - našalila se Zorana.

Republika

Foto: instagram.com

Zorana Jovanović o novom dečku

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading