TUGA U DOMU ELENE KARAMAN: Dizajnerka se oprostila srceparajućim rečima od nje! (FOTO)

Autor:

Zabava

13.11.2021

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elena Karaman se jutros oprostila potresnim rečima od osobe sa kojom je provela proteklih sedam godina!

Republika

Foto: instagram.com/elena karaman

Elena Karaman

 

Ćerka kreatorke Verice Rakočević, Elena Karaman objavila je tužne vesti na njenom Instagram profilu. Naime, nakon što je doživela ljubavni brodolom, te se razvela od dugogodišnjeg partnera Jugoslava Karića, Elena je doživela još jedan emotivni šok. 

Taman što je pronašla svoj novi dom, u kom redovno izvodi rituale, o kojima često piše na Instagram profilu, Danijela je jutros objavila da u njenom toplom domu će od sada nedostajati jedan član, za kog je bila i te kako vezana. 

 

 

Njena potresna i tužna posveta, kojom se oprostila od kućnog ljubimca, psa Kokoa, kogje dobila pre sedam godina, rastužila je sve njene pratioce na pomenutoj društvenoj mreži. Elena je opisala kroz šta je sve prošla sa psom, pa se prisetila svih trenutaka, kao i šta ju je Koko naučila. 

- Moja Koko... Moj lepi, hrabri ratnik. Moja učiteljica i moja srodna duša. Koliko tuge može da se smesti u samo jedan dan. Srećno putuj kući do najsjajnije zvezde, Kokoško moja mila. Pre sedam godina, na ovaj isti dan, smo se prvi put videle i prepoznale... I od tada, pa do poslednjeg trenutka, si bila i ostala moje najveće ogledalo. Naučila si me strpljenju i bezuslovnoj ljubavi... Hvala ti na svoj radosti, tvrdoglavi moj se**nja... Volim te zauvek - navela je Elena Karaman, tužna zbog smrti voljenog kućnog ljubimca.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Mm

13.11.2021 10:12

Ženo dodji sebi više i ne smaraj nas! Briga nas za tvog psa!!!

Toliko

13.11.2021 21:13

Nebaždarena ludaja! Bila i ostala.