NE LIČIM NA SEBE: Dragana Mirković ŠOKIRANA njenim fotkama koje kruže internetom, nije mogla da ne ISKOMENTARIŠE! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.11.2021

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Internetom kruže fotke Dragane Mirković, koje se po svemu sudeći i nisu nešto preterano dopale pevačici.

NE LIČIM NA SEBE: Dragana Mirković ŠOKIRANA njenim fotkama koje kruže internetom, nije mogla da ne ISKOMENTARIŠE! (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dragana Mirković je nekoliko dana bila u ulozi domaćina na snimanju novogodišnjeg programa DM SAT. Pevačica se u restoranu gde se snima program pojavila u nekoliko izdanja, te je svojim autfitima mnoge ostavljala bez daha.

 

 

Pevačica je stigla na snimanje fenomenalno raspoložena, a na slikama koje kruže internetom, možemo primetiti da se zabavljala u društu svojih brojnih kolega i da je atmosfera bila na zavidnom nivou.

 

 

S obzirom na to da pevačica spada u svetske zvezde, uopšte ne čudi to što ona ima brojne stranice, koje su joj fanovi posvetili. Na jednoj je isplivala pevačicina fotka u nešto drugačijem izdanju. Naime, svedoci smo da su društvene mreže uzele daha, kao i da brojne ličnosti sa estrade, do iznemoglosti obrađuju svoje fotke, ali sudeći po komentaru Dragane, pevačica ne pribegava fotošopiranim izdanjima.

- Ala nas je obradila da ne licim na sebe - glasio je komentar Dragane Mirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Adrijana

30.11.2021 18:01

Pretvorila se botoksom u Esmu Redzepovu