NADA TOPČAGIĆ POTPUNO POTONULA NAKON MRKINE SMRTI: Oprostila se od Mrkonjića, pa otkrila kakvog će ga zauvek pamtiti! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.11.2021

13:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Nada Topčagić se oprostila na Instagram profilu od Milutina Mrkonjića Mrke, nakon što je saznala da je preminuo.

NADA TOPČAGIĆ POTPUNO POTONULA NAKON MRKINE SMRTI: Oprostila se od Mrkonjića, pa otkrila kakvog će ga zauvek pamtiti! (FOTO)

Foto: printscreen

Pevačica Nada Topčagić se na Instagram profilu oprostila od njenog dugogodišnjeg prijatelja Milutina Mrkonjića Mrke. Nada je opisala duboku tugu koju oseća zbog Mrkine smrti, a nije strano da su se godinama poznavali.

Republika

Foto: printscreen

Nada Topčagić

 

Ana Bekuta, Mrkina voljena partnerka i Nada se poslednjih nedelja viđaju samo po tužnim događajima, poput komemoracija i sahrana, a ovaj gubitak je definitivno nešto što ih je toliko pogodilo da su od bola zanemele.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen/republika

Milutin Mrkonjić i Ana Bekuta

 

Nada je na Instagramu objavila Mrkinu fotografiju, ispod koje se potresnim rečima oprostila od njega, a u komentarima su se našle samo reči podrške za pevačicu.

- Mrko, legendo, sve bledi, ali sećanje na tebe i tvoj vedri duh nikada neće nestati iz mog sećanja! Draga moja Ana iskreno saučešće! - napisala je Nada.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (2)

Loading
XXX

28.11.2021 14:08

NIJE VALJDA I NJU TOVARIO??!!! AKO JE TAKO NIJE NI ČUDO ŠTO MU JE OTKAZALA SRČKA!!!

Leona

28.11.2021 16:24

Ova zena je luda i jezivo izgleda sa tim kapama i rasutom kosurinom. Stilistu nema, ocito, ali kako je muz moze gledati, cudim se. A mozda i ne bi trebalo da se cudim kakvim sve mentalnim bolesnicima i paranoidnim sizofrenicarima posvecuju paznju. Dno dna, to nema nigde na svetu ovoliko intenzivno.