ĆALE, ODLAZIŠ, TVOJA DUŠA JE BESMRTNA: Aco Pejović se oprostio od Mrke, ove reči će vam zdrobiti srce! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.11.2021

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Aco Pejović oprostio se od pokojnog Milutina Mrkonjića Mrke potresnim rečima.

ĆALE, ODLAZIŠ, TVOJA DUŠA JE BESMRTNA: Aco Pejović se oprostio od Mrke, ove reči će vam zdrobiti srce! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Aco Pejović

Pevač Aco Pejović se na Instagram profilu oprostio od prijatelja Milutina Mrkonjića Mrke. Naime, nakon što je primio vest o Mrkinoj smrti, Pejović nije mogao da dođe sebi, pa tek noć nakon smogao je snage da ispod Milutinove fotografije koju je objavio na društvenoj mreži ispiše dirljive reči, kojima je pokušao da pratiocima predstavi koliki je on čovek i veličina bio za života.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

 

Pejović i Mrka su se poznavali dugi niz godina, a kako je pevač sada otkrio, svojevremeno ga je nazivao i ,,Ćale", što govori koliko su njih dvojica zapravo bili bliski. Aco je biranim, ali emotivnim rečima opisao bol koji oseća zbog Mrkine smrti. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

 

- Kada god sam u životu govorio o Beogradu i šmekerima, o ljudima sa stilom, pomislio sam na njega. Kada se govorilo o intelektualcima, sposobnim ljudima, uspešnim biznismenima, njegovo ime je među prvima spominjano. Uživao sam u njegovim šalama, širokom osmehu, svakoj duhovitoj psovki i roditeljskim savetima. Naš "Ćale", šmeker, legenda... Odlaziš, ali ostavio si ogroman trag. Što se mene tice "Ćale", tvoja duša je besmrtna. Odmori se, dobri moj - napisao je Aco ispod Mrkine fotografije kojuje objavio na Instagram profilu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ACO PEJOVIC (@aco_pejovic)

 

BONUS VIDEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading