MIRKA JE BILA ŽRTVA NASILJA! Glumica progovorila o stresnom periodu: Morala je da menja broj i potraži stručnu pomoć!

Autor:

Zabava

26.11.2021

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Mirka Vasiljević je veoma mlada počela da se bavi javnim poslom, a i sama je jednom pričala o neprijatnostima koje je doživljavala.

MIRKA JE BILA ŽRTVA NASILJA! Glumica progovorila o stresnom periodu: Morala je da menja broj i potraži stručnu pomoć!

Foto: printscreen

Glumica je kao tinejdžerka postigla veliku popularnost, ali kako je ranije isticala, nije joj uvek bilo lako tokom karijere. Mirka ne krije da je u jednom periodu bila žrtva vršnjačkog nasilja. Naime, pojedini vršnjaci u školi dobacivali su joj često da je glupa i loša, zbog čega je u jednom trenutku morala da potraži stručnu pomoć, pričala je jednom prilikom za medije.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Mirka Vasiljević

- Sa pet godina sam počela da se bavim manekenstvom i voditeljstvom i već kada sam došla u prvi razred bila sam malo drugačija od ostale dece - uvek sam volela malo drugačije da se oblačim, mogla sam da iznesem nešto nesvakidašnje. Razlikovala sam se od dece jer sam tad već išla na folklor, zbog čega sam dobijala razne šale na svoj račun - da sam seljančica, da igram u opankama... Ali uvek ih je moj život demantovao, jer ja odem mesec i po na turneju u Meksiko - prisetila se Mirka u jednom intervjuu.

Još veći problemi u njenoj školskoj okolini usledili su 2005. godine, kada je bila u žiži javnosti zbog glavne uloge u megapopularnom nastavku filma "Mi nismo anđeli".

Republika

Foto: printscreen

Mirka Vasiljević

- Mislila sam - ja sam snimila film i to je to. Frapirala sam se tek kada sam videla bilborde po celom gradu, pogotovo jer nisam bila gladna slave. Tek tada sam shvatila šta sam ja uradila. Tada sam dobijala komentare od poznatih, nepoznatih ljudi, telefon mi je bio usijan 24 sata... I tada sam promenila broj, koji i dan danas imam. Mama mi je rekla: "Evo ti novi broj, nikom da nisi dala osim meni, da mogu da te dobijem!". Pričala sam tada sa roditeljima, otišla sam i na nekoliko razgovora kod psihologa koji mi je rekao su sve to propratne stvari sa kojima ću se vremenom izboriti - objasnila je Mirka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Aleks

23.12.2021 10:31

Lutka, vesela i otvorena, neposredna, puna života. Takve osobe treba zaštititi od vampira koji smaraju a one koji prete treba da se prevaspitaju. Njena uloga u seriji Ljubav, navika, panika je pokazala lepotu njenog duha i veštinu glumice koja savršeno barata likom neobuzdane male jezičare, vesele do neba !