MIŠO KOVAČ HITNO HOSPITALIZOVAN: Supruga Lidija sluti NAJGORE, oglasili se doktori! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.11.2021

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Pevač Mišo Kovač hitno je hospitalizovan, a kola hitne pomoći prevezla su ga u bolnicu, gde su doktori ustanovili šta je napravilo problem.

MIŠO KOVAČ HITNO HOSPITALIZOVAN: Supruga Lidija sluti NAJGORE, oglasili se doktori! (FOTO)

Foto: youtube.com/printscreen

Pevač i muzičar Mišo Kovač, kako saznaju mediji, sinoć je opet završio u na bolničkom lečenju, pa je hitno hospitalizovan na Odeljenju za pulmologiju. Porodica i prijatelji su u strahu zbog Kovača, ali se nadaju najboljem ishodu ovog stresnog perioda. 

Foto: youtube.com

Mišo Kovač

 

Podsetimo, Mišo je još krajem oktobra završio u bolnici, međutim, nakon nekoliko dana doktori su doneli odluku da ga puste na kućno lečenje i na dalje preglede koji su bili neophodni kako bi bili sigurni u njegovo zdravlje. 

Međutim, Mišo je pre dva dana, kako prenose hrvatski mediji, imao povišenu temperauturu, koja ga je lomila iznutra, a tek juče uveče po njega su došla kola hitne pomoći u Strožanac. Mišo u stanu živi sa voljenom suprugom Lidijom, koji su iznajmili, gde su kola hitne pomoći i pristigla kako bi odmah hospitalizovala pevača. 

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, wikipedia, Instagram

Mišo Kovač i kolege

 

Kako je saopšteno, medicinsko osoblje i lekari sumnjaju da je upitanju upala pluća, ali da je početni stadiju. Mišo Kovač je svojevremeno testiran i na koronavirus, ali kako su saopštili, rezultati testa su pokazali da su i njegova supruga Lidija i on negativni na virus. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading