ŠTA SE DOGODILO SA NAVODNO USVOJENIM DETETOM LEPE BRENE: Godinama se BRUJALO o tome, a sada je konačno ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO!

Autor: Republika

Zabava

25.11.2021

15:46

U medijima je svojevremeno udarna vest bila da su Lepa Brena i Boba Živojinović usvojili trogodišnjeg dečaka sa Filipina, a ona je jednom prilikom gostujući u emisiji delimično potvdila tu glasinu.

ŠTA SE DOGODILO SA NAVODNO USVOJENIM DETETOM LEPE BRENE: Godinama se BRUJALO o tome, a sada je konačno ISTINA ISPLIVALA NA VIDELO!

Starsport

U medijima je svojevremeno udarna vest bila da su Lepa Brena i Boba Živojinović usvojili trogodišnjeg dečaka sa Filipina. Iako je isprva ova informacija zvučala kao trač, pevačica je to na neki način u emisiji potvrdila.

Naime, pojedini mediji su 2009. godine tvrdili da je reč o dobro osmišljenom marketinškom triku, pa je stiglo pojašnjenje od glavnih aktera.

ST/P.Divac

Lepa Brena otvorila dušu

- Džonijeve roditelje, Deliju i Viktora, Boba i ja upoznali smo na prijemu u našem diplomatskom predstavništvu u Manili. Posle kraćeg razgovora, shvatila sam da smo na istoj talasnoj dužini, pa sam im ponudila da dođu u Beograd i pomognu nam u održavanju domaćinstva. Pošto je Džoni bio beba, Delija i Viktor su se dvoumili da li bi trebalo da prihvate naš poziv. Međutim, ubrzo su doneli pozitivnu odluku. Preselili su se u Srbiju, regularno su se prijavili i sada žive u Slobodanovoj i mojoj kući na Bežanijskoj kosi - objasnila je tada Lepa Brena, prenosi „Hello“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

 

- Kada ja ta vest buknula, ostala sam zatečena. Tih dana imala sam mnogobrojna snimanja i nisam želela da dajem izjave, niti da uzurpiram privatnost Džonijevih roditelja. Oni ne žele da se medijski eksponiraju, niti smatraju da bi njihov sin trebalo da se pojavljuje u javnosti, i ja to, kao njihov poslodavac, apsolutno poštujem. Dečakovi roditelji su živi i zdravi, i nema ni govora o usvajanju. Ali, to me ne sprečava da Džonija doživljavam kao deo moje porodice - istakla je pevačica svojevremeno.

Inače, Džonijevi roditelji su tada, odmah po dolasku u Beograd, sina upisali u vrtić, kako bi mogli da se posvete obavezama u domu Živojinovića.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
nada

25.11.2021 18:43

Zena laze za 10. Ja licno cula da je rekla da su ga usvojili.Ali reklama je reklama. Dovela ih da joj dzae rade.

Dex

26.11.2021 07:16

Dali ova baka Fahreta plaća ova pisanja po štampanim medijima,jer ko bi se još bavio ovom babom,koja nikako da shvati da odavno "prođe si tvoje".