ANA BEKUTA SASTAVLJENA SA BOLOM, NE ZNA KUD UDARA: Na sahrani kume Merime Njegomir, pevačica potpuno unezverena! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.11.2021

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Bekuta pojavila se na Novom groblju kako bi ispratila svoju kumu Merimu Njegomir na večni počinak.

ANA BEKUTA SASTAVLJENA SA BOLOM, NE ZNA KUD UDARA: Na sahrani kume Merime Njegomir, pevačica potpuno unezverena! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

 

Ana Bekuta se pojavila na sahrani kume i prijateljice Merime Njegomir, nakon što je održala potresan govor u Kamenoj sali radio Beograda. 

Republika

Foto: republika.rs, ST/V. Lukić

Milan Laća Radulović i Ana Bekuta

 

- Draga Milice, Jelena, Ljubice i Marko primite saučešće moje porodice i mene, ovde sam danas da govorim o svojoj kumi, Merimi, prijateljici, umetnici, dami, pevačici. Teško mi je da govorim, na ovo nisam bila spremna, otišla je brzo i nečujno, kao ptica koja na prozoru lagano skoči i nestane. Obuzela me je tuga i praznina i stanje bespomoćnosti. Zašto ona, zašto brzo, zašto sada? Misli su mi se blokirale kada sam trebala da napišem ovaj govor, osetila sam se potpuno ostavljeno. Sela sam pred ekran, gledala sam nastupe, emisije, kao pravi obožavalac, čije idol umro. Nikada nisam dočekala jutro gledajući nečije snimke, celu noć sam gledala šta je pričala u intervjuima. Ipak, bilo je toliko toga što sam propustila, kada ti je takva pevačica prijatelj, propustiš da vidiš sjaj i raskoš koji ona pokazuje na sceni...Zauvek je raširila krila i otišla prema nebu. Kažu psiholozi da čovek kada mu umre neko drag ne plače toliko za tom osobom, koliko pplače za sobom, istina je. Merimu je Gospod oslobodio svake muke ovozemaljske, draga Merima, hvala ti za sve što si ovih godina radila za mene. Hvala ti što si svojom pesmom donosila sreću na mojim slavljima. Kada prihvatim činjenicu da nikada više nećemo popiti kažu, moraću da postanem tvoj obožavalac i da te gledam na snimcima, kako pripadaš večnosti. Slava ti! - ispričala je Ana Bekuta. 

Ana Bekuta se pojavila sa Milanom Laćom Radulovićem na Novom groblju, a pevačica nije mogla da sakrije koliko joj je loše zbog sahrane najbolje prijateljice i kume. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading