BRANISLAV LEČIĆ NAJAVIO KRIVIČNE PRIJAVE! Glumac traži procesuiranje svakoga ko je naškodio njegovoj ČASTI I UGLEDU! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.11.2021

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Branislav Lečić poslao je javno saopštenje u kom je naveo da će svako ko bude vređao njegov čast i ugled, kao i svako ko je to radio mesecima unazad biti procesuiran.

BRANISLAV LEČIĆ NAJAVIO KRIVIČNE PRIJAVE! Glumac traži procesuiranje svakoga ko je naškodio njegovoj ČASTI I UGLEDU! (FOTO)

Foto: youtube.com/Radio 021, printscreen

Glumac Branislav Lečić poslao je zvanično saopštenje javnosti u kom je rekao da je primoran da reaguje kako bi skinuo ljagu sa svog imena i odbranio čast i ugled koji su mu narušeni zbog optužbi glumice Danijele Štajnfeld za silovanje, pri tom se pozivajući na pravosnažnu odluku Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koje je utvrdilo da glumac nije silovao Štajnfeldovu.

Republika

Foto: printscreen

Branislav Lečić poslao saopštenje

Naime, Lečić je naveo da će svako ko šteti njegovoj časti i ugledu biti procesuiran, počevši od prvog dana kada je počela celokupna priča o silovanju mlade glumice. Glumac je napisao:

Nakon najnovijih dešavanja u kojima se vodi najbrutalnija kampanja protiv mene, obaveštavam javnost sledeće:


- Primećujem da se pojedinci pozivaju na pravnu državu i druge prozivaju zbog nepostojanja iste. Uslov pravne države je poštovanje pravosudnih odluka.

Svi ste upoznati sa pravosnažnom odlukom Višeg javnog tužilastva u Beogradu kojom je utvrđeno da nikakvog silovanja, sile ili bilo čega drugog nije bilo i da je Danijela Štajnfeld iznela strašne neistine, a samim tim je počinila krivično delo lažnog prijavljivanja (def.: Zabranjeno je podnošenje krivične prijave za delo za koje podnosilac zna da nije izvršeno).

Nakon svega, posle pravosnažne odluke i Apelacionog javnog tužilaštva, jasno je bilo da neće biti lak proces skidanja užasne i nepravedne ljage sa mog imena. Bio sam spreman na to, ali ne i na ovo besprizorno ponašanje na koje sam prinuđen da odreagujem.

Ne samo od danas, ili unazad par dana, od prvog dana - 22. marta 2021., svako ko je iznosio ili pronosio što god iz mog ličnog života, a što škodi mojoj časti i ugledu, i dovodi do teških posledica, biće krivično procesuiran zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo iz člana 172 KZ RS.

Pored toga, protiv svakog prijavljenog za gore navedeno krivično delo ili drugo krivično delo na moju štetu, biće podneta tužba za naknadu štete za povredu časti i ugleda.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
Istina

21.11.2021 13:57

Podržavam takvo reagovanje Lečića - ako je pravosnažno presudom Višeg suda presuđeno i rečeno da silovanja nije bilo i da za to nema dokaza onda svako ko i dalje tvrdi drugasčije mora na sud da to i dokaže ili da plati odštetu. Kad bude nekoliko njih platilo par stotina hiljada brzo će se ućutati ali je žalosno što su se NARUČIOCI progona (Lutovac i Đilas) sakrili i njih niko ne može da potkači.

Odgovori 10 6
Pravda

21.11.2021 16:45

@Istina - Ne brini Djilas ce biti sigurno na drugi nacin potkacen zbog ovoga

Nataša

21.11.2021 14:02

Tako i treba. Prvo novinare koji si dozvoljavaju da uništavaju tuđe živote. Umislili da su Bogovi pa udaraju po svakome. Moraju i oni početi da odgovaraju pred zakonom.

Odgovori 10 2
Oki nbg...

21.11.2021 14:52

Hoces i ivanu bocu tuziti????