GOCA BOŽINOVSKA VAN SEBE, SLOMLJENA OD BOLA: Imale smo dogovor, molila sam svece da ozdravi! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.11.2021

08:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Božinovska se oglasila za portal Republika.rs i otkrila kako se osećala nakon informacije da je njena koleginica Merima Njegomir skončala život nakon duge i teške bolesti.

GOCA BOŽINOVSKA VAN SEBE, SLOMLJENA OD BOLA: Imale smo dogovor, molila sam svece da ozdravi! (FOTO)

Foto: instagram.com, printscreen

 

Pevačica Goca Božinovska oglasila se za portal Republika.rs nakon informacije da je njena koleginica Merima Njegomir napustila ovozemaljski svet. Merima se borila protiv opake bolesti, a Goca kroz suze je opisala kako se oseća u ovim trenucima. 

Merima i Goca su se svojevremeno družile i bile izuzetno bliske prijateljice sa estrade, davale su podršku jedna drugoj, pa pevačica ne krije da ne može da dođe sebi nakon ove tužne informacije. 

Republika

Foto: printscreen

Merima Njegomir preminula

 

- Slomljena sam, sad sam saznala i ne mogu da verujem, pa kako to tako odjednom? Ljudi moji šta se ovo dešava? Čula sam da joj je Novak kupio lek, to me je sinoć tako obradovalo. Sutra slavim i baš pred mog sveca sam molila Boga da joj bude bolje. Pre dve nedelje smo se čule tad sam prvi put i čula da je teško bolesna i verovala sam da će se izvući. Imale smo dogovor da sad kad se prolepša vreme ona dođe na vikendicu na Savi koju ima, a koja je blizu moje kuće, pa da se vidimo i ceo dan provedemo zajedno… Eto, do toga neće doći. Moje duboko saučešće porodici, mnogo mi je teško - Goca Bozinovska za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading