ON NOSI PROKLETSTVO NA SEBI! Šešelj: Zelenović i Tadić za izbore prave KOALICIJU STRAVE I UŽASA!

Autor: Republika

Vesti

20.11.2021

10:04

Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je da bi eventualna koalicija koju planiraju da naprave Nebojša Zelenović i Boris Tadić bila "koalicija strave i užasa".

ON NOSI PROKLETSTVO NA SEBI! Šešelj: Zelenović i Tadić za izbore prave KOALICIJU STRAVE I UŽASA!

printscreen

- Zeleno-levi tipovi. Kako neko može sa Tadićem kad je Tadić isporučio Hagu Stojana Župljanina, Radovana Karadžića, Ratka Mladića i Gorana Hadžića? Kako neko može da mu kaže "dobar dan" kad je toliko prokletstvo na njemu. Prokletstvo ogromno! Šta je gore mogao uraditi? - pitao je Šešelj.

Lider radikala je rekao da misli da prozapadna opozicija ne može da se konsoliduje.

Đilas najvećim delom drži tu opoziciju u svojim rukama zahvaljujući velikom novcu - rekao je Vojislav Šešelj za jutarnji program TV Pink.

Predsednik SRS je podsetio da je prozapadna opozicija išla u Budimpeštu po novac iz inostranstva pre 5. oktobra 2000. godine.

Šešelj kaže da se radikali intenzivno spremaju za izbore.

- Sad u nedelju u pola 11 delim knjige u Novoj Pazovi - rekao je Šešelj i podsetio da je već posetio Zrenjanin, Pančevo, Vrčac...

Odnos prema Rusiji: Putin ima razloga da nam da dobru cenu gasa

Komentarišući navodni "maligni" uticaj Rusije na Balkanu, lider radikala je rekao da je potrebno da Rusija bude što prisutnija, kako vojno, tako i politički, jer je to u stvari zdrav uticaj.

- Sve maligno dolazi sa Zapada - rekao je Vojislav Šešelj za Televiziju "Pink".

Šešelj je naveo da je ruska pomoć Srbiji po pitanju Kosova i Metohije neprocenjiva, ali i da je Srbija pouzdan oslonac Rusije u Evropi.

Vođa SRS se nada da će Srbija na sastanku predsednika Aleksandra Vučića i predsednika Rusije Vladimira Putina u Moskvi uspeti da dobije povoljnu cenu za gas.

- Ja bih bio srećan ako bi to bilo 350, pa i do 400 dolara. Da nam to učine. Putin ima više razloga da nam to učini, mi smo pouzdan oslonac Rusije u Evropi - rekao je Šešelj.

Komentari (5)

Loading
Željko

20.11.2021 11:56

Zelenović je zelen a Tadić je priznao da je fikus.

Prepotentan muljator

22.01.2022 13:08

BAHATI KAUBIJ ,PISTOLjDZIJA SESELJ

Sesel jurisnik

22.01.2022 13:11

VUCICEV SAVETNIK, CETNIK ! Nigde nema tvoje stranke pa daj kod VUCICA

Rajko legenda

22.01.2022 13:14

SKLONI SE bre vise ,vreme ti proslo tebi I Draskovica. Guras se VUCICU u skut , SLJIHTARO