DEA ĐURĐEVIĆ SE RASPLAKALA U EMISIJI: Voditeljki ispunjena velika želja, a na OVE reči se POTPUNO SLOMILA!

Autor:

Zabava

19.11.2021

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dea Đurđević, zatražila je od Zoricu Brunclik da joj otpeva pesmu "Ne dam ovo malo duše". Pevačica je to rado uradila, a Dea se potpuno slomila, pa zaplakala pred ekranima.

DEA ĐURĐEVIĆ SE RASPLAKALA U EMISIJI: Voditeljki ispunjena velika želja, a na OVE reči se POTPUNO SLOMILA!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Autorka i voditeljka kultne emisije "Magazin In", Sanja Marinković, ove subote u najnovijem izdanju emisije ugostiće više nego aktuelne goste, a teme o kojima će pričati nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Naime, Sanja će ove subote u studiju ugostiti: pevačicu Zoricu Brunclik, harmonikaša Miroljuba Aranđelovića Kemiša, voditeljku Deu Đurđević, pevače Ljubu Perućicu, Nemanju Stevanovića i Ivana Milinkovića iz "Legendi", kao i glumca Dušana Kaličanina

Voditeljka televzije Pink, Dea Đurđević, zatražila je od Zoricu Brunclik da joj otpeva pesmu "Ne dam ovo malo duše". Pevačica je to rado uradila, a Dea se potpuno slomila, pa zaplakala pred ekranima.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

 

 

- Posle svega što mi se dogodilo, jedna od životnih želja mi je bila da mi Zorica uživo otpeva ovu pesmu - rekla je Dea.

Zorica je prišla voditeljki i zagrlila je, a Dea se zahvalila što joj je ispunila životnu želju.

U novom izdanju čuvene emisije pevalo se i veselilo za sve pare. Pevači su ukrstili glasove, pa za gledaoce kraj malih ekrana spremili pravu zavavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
ggg

19.11.2021 12:47

uff, sto ne nosi bar duge rukave...

Odgovori 6 27