NAKON PRETNJI BIVŠEG MUŽA TANJA SAVIĆ PROGOVORILA! 12 godina sam trpela nasilje, prošla sam PAKAO: JA SAM MU OPSESIJA!

Autor:

Zabava

14.11.2021

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić progovorila je o problemima koje ima sa bivšim suprugom Dušanom Jovančevićem.

Republika

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay,E-Stock, D. Kadić

Tanja Savić o bivšem mužu

Pevačica Tanja Savić gost je ovonedeljne emisije Premijera - Vikend specijal u kojoj je govorila o svojoj borbi za starateljstvo, problemima sa bivšim mužem, ali i o detaljima romanse sa gradonačelnikom Banja Luke, Draškom Stanivukovićem.

Tanja je priču počela osvrnuvši se na trenutnu situaciju koja se događa u njenom privatnom životu i problemima koje joj pravi suprug Dušan:

- Hleba i igara dajte ljudima i uvek će ljudi imati šta da čitaju uz kaficu. Pored Zadruge, moj život je glavna tema - rekla je odmah na početku Tanja Savić kroz smeh, a onda otkrila šta se dešava sa muškarcima u njenom životu:

Republika

Foto: instagram.com/tanja_savic_private

Tanja Savić o životu sa bivšim mužem

- Što kaže Lepa Lukić ''Jedan prođe, drugi dođe.'' Na svojoj koži sam osetila šta znači kada živiš sa manipulatorom, kada prođeš 12 godina pakla. Još sa decom, koja sve upijaju, godinama gledaju kako im otac maltretira majku, pa mi i sad kažu neke stvari koje su zapamtili, a ja uek kažem kako se ne sećam toga. Osetim tugu u njima, polako su počeli da se otvaraju i da mi pričaju šta su sve proživljavali dok sam bila sa svojim bivšim suprugom, koji eto videli ste šta priča i izjavljuje - rekla je Savićeva i dodala:

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Tanja Savić ispovest

- Ne mislim o njemu, ne razmišljam o njemu, a njemu je glavno zanimanje Tanja Savić, ima opsesiju. Ovo je očajnički njegov potez, on je bio onaj tip alfa mužjaka, a mi smo žene slabe na takve muškarce, ali na početku je bio ptičica, crvkuće, sve super i onda kada sam rodila prvog sina, kada sam duboko zagazila u tu vezu i brak, onda sam bila ono šta će narod da kaže, nemoj da se razvedeš, ćuti... Tipično sam bila balkansko dete, šta će reći mama i tata, kao većina žena u Srbiji sam trpela muža, a sad.. Žene spašavajte svoju glavu, jer jednu imate, niko vam sutra hvala neće reći, prodisaćete, kao što sam ja prodisala - iskrena je Tanja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading