NAJPOŽELJNIJI MUŠKARCI SA NAŠE JAVNE SCENE! Za njima devojke LUDE, a oni o braku ni ne razmišljaju!

Autor:

Zabava

14.11.2021

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poduža je lista muškaraca sa naše javne scene koji još ne žele da stanu pred matičara, a devojke za njima lude.

 

Foto: youtube.com/printscreen

Najpoznatije neženje

Kada je domaća estrada u pitanju, poduža je lista muških imena koja ne žele da žrtvuju momački način života zarad žene i braka, a opravdanje nalaze u tome da nemaju vremena da se posvete vezama zbog silnih obaveza. Bogdan Bogdanović, Draško Stanivuković, Vuk Kostić, Miloš Biković, Saša Kovačević, Boban Zdravković, Mima Karadžić neki su od muškaraca koji do sada nisu razmišljali o smirivanju i braku iako bi gotovo svaka devojka pala na njihov šarm. Iako su imali mnogo devojaka, neki od njih i verenice, oni su do danas sami i, kako se čini, većini se nikako ne staje pred matičara.

Cice ga jure kao nekada Noleta

Republika

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović poželjan među ženama

Trenutno broj jedan među sportistima koji su na tapetu svih devojaka koje bi volele dobro da se udaju jeste košarkaški as Bogdan Bogdanović (29). Za njim bukvalno vlada pomama, kao nekad za prvim teniserom sveta Novakom Đokovićem, ali ni on očito nije lak plen. Reklo bi se da mudro planira porodični život, za koji još ima vremena, a do tada uživa u statusu jednog od najpoželjnijih neženja!

Šta će ti pevačica?!

Republika

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Draško Stanivuković poznati neženja

Mladi političar Draško Stanivuković (28), koji je široj javnosti postao poznat kada je postao gradonačelnik Banjaluke, a još široj kada je počeo da se pojavljuje daleko više na estradnim nego na političkim stranama novina, takođe je dobio status poželjnog neženje. Iako je imao ozbiljnu vezu, usled njegove slabosti prema pevačicama, postala je vrlo neozbiljna, pa ga je dugogodišnja devojka ostavila.

Svaka snaša za Maraša

Republika

Foto: Dragan Kadić

Za Milošem Bikovićem devojke lude

Jedan od trenutno najpopularnijih glumaca mlađe generacije Miloš Biković (33), koji je ulogom Maraša u "Južnom vetru" privukao čak i one koji ga pre toga nisu podnosili, veoma je specifičan u ponašanju prema ženama. Neki mu zameraju što ih menja kao čarape, dok je i među njima bilo onih koje su osuđivale njegovo ponašanje, istina, tek nakon raskida. Nedavno je javnosti predstavio novu devojku, pa možda se baš njoj posreći da ga izvuče iz statusa najpoželjnijeg neženje!

Godinama planira brak, al' neće da lomi ženska srca

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Saša Kovaćević godinama na listi najpoželjnijih muškaraca

Jedan od najomiljenijih pevača Saša Kovačević (36), ako ikada stane na ludi kamen, definitivno će slomiti mnoga ženska srca. Međutim, i pored toga što su mu sve dosadašnje veze bile duge i ozbiljne, kao i ova sa Zoranom Tasovac, čini se da će ipak još neko vreme nositi status neženje jer mu je, po svemu sudeći, karijera na prvom mestu. On je dosad imao mnogo devojaka, za neke je javnost znala, za neke ne, međutim, nijedna njegova romansa nije krunisana brakom.

Nekad žurke i provodi, danas crkve i manastiri

Republika

Foto: instagram.com

Milan Stanković se okrenuo veri i Bogu

Milan Stanković (34) nakon veze s Radom Manojlović nije imao nijednu devojku koju je predstavio javnosti. Raskošan glas, istinski talenat i inteligencija samo su neke od vrlina zbog kojih su klinke ludele kada se pojavio na muzičkoj sceni. Godine lete, a po babama i dedama, davno mu je bilo vreme za ženidbu!

Večiti neženja, neće da se menja

Republika

Foto: printscreen

Boban Zdravković večiti neženja

Boban Zdravković (59) večiti je neženja, a i malo toga se uopšte zna o njegovom ljubavnom životu. Ovaj folk pevač devedesetih je harao estradom i bio je jedan od najpopularnijih, a samim tim i najpoželjnijih, pevača. Devojke su padale u trans na njegovim koncertima, ali on svoje srce nije poklonio nijednoj. S obzirom na to da je na pragu sedme decenije, sve su prilike da će neženja i ostati.

Bolje biti ženskaroš nego nečiji suprug

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Mima Karadžić večiti zavodnik

Mima Karadžić (66) slovi za velikog ženskaroša, ali očito da nijedna od mnogobrojnih lepotica s kojima su ga povezivali, a i kojima se uostalom sam hvalio, nije bila "ona prava". Moguće da mi titula šmekera i velikog zavodnika više prija od toga da bude nekoj "samo suprug". Bilo kako bilo, Mima je bio i ostao jedan od najpoželjnijih neženja.

Zbog "Tome" žene za njim seku vene

Republika

Foto: Promo

Milan Marić opčinio devojke

Milan Marić (31) jedan je od glumaca mlađe garde koji intrigira javnost ljubavnim životom. On je postao još poželjniji nakon što je snimio film "Toma" jer su nakon toga žene naprasno odlepile za njim. Međutim, na pitanje novinara kada će da se ženi, on svaki put kroz smeh odgovara da je još rano za tako nešto.

Kostić veze voli više od braka

Foto: ST/D. KADIĆ/estock

Vuku Kostiću se ne ženi

Glumac Vuk Kostić (41) pre nekoliko godina je rekao da mu se ne žuri u brak, a kako se čini, i dalje je pri tom stavu. Iza sebe ima nekoliko dugih veza, ali do sada je izbegavao zajednički život sa devojkama, pravdajući se i sebi i drugima da za to ima vremena. On je u jednom intervjuu objasnio da je brak čista formalnost i da je najvažnije da se ljudi vole bez obzira na to da li imaju pisanu potvrdu. Glumac nerado i priča na temu devojaka, pa je dobro uspevao da sakrije skoro sve veze, naravno, samo do nekog trenutka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading