OVDE ĆE MARINKO ROKVIĆ POČIVATI VEČNIM SNOM: Biće sahranjen pored oca koji je nastradao u ratu, a evo kako izgleda grobno mesto! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.11.2021

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Marinko Rokvić preminuo je iznenada u subotu nakon duge i teške bolesti, a biće sahranjen u četvrtak, 11. novembra u crkvi Sv. Apostola Tome na Novom bežanijskom groblju, a opelo će se održati u 14.30.

Republika

Foto: Republika.rs, ST/N. Madnić

Marinko Rokvić grobno mesto

 

Pevač Marinko Rokvić će biti sahranjen na Novom bežanijskom groblju pored njegovog oca, za kog je bio izuzetno vezan. Detalj o smrti Marinkovog oca malo ko zna, a pevač je svojevremeno ispričao da mu je otac nastradao tokom rata u Bosni i Hercegovini.

Marinko Rokvić preminuo je nakon duge i teške bolesti kancera pankreasa, sa kojim se intezivno borio prethodnih godinu dana. Njegova porodica ispoštovala je njegovu poslednju želju, pa javno nije govorila o njegovoj bolesti. 

- Najteži trenutak u životu mi je bio gubitak oca kada je Krajina pala. To se ne zaboravlja. Niko se nije nadao da će se to izdešavati. Igra sudbine. Otac nije hteo da ode sa svog ognjišta, imao je 75 godina, nije učestvovao u ratu, nikom ništa loše učinio, pomagao je svima. Ubijen je na kućnom pragu - rekao je Marinko u emisiji “Balkanskom ulicom”.

Evo kako izgleda večna kuća u kojoj će počivati večnim snom Marinko Rokvić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading