OVO MU NIJE TREBALO! Bivši selektor OCRNIO svoje nekadašnje pulene pred meč Portugala i Srbije!

Autor:

Sport

11.11.2021

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši selektor Portugalije Luis Felipe Skolari oglasio nekoliko dana uoči duela tamošnje selekcije i reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Utakmica je na programu 14. novembra u 20 i 45 na stadionu u Lisabonu.

Republika

Foto: Starsport

Fudbaleri Srbije proslavljaju pobedu

Skolari je istakao da će se Portugalci naći na Mundijalu, ali se navijačima te zemlje neće dopasti to što je poručio da će teško do trofeja na Svetskom prvenstvu:

- Ne sumnjam da će Kristijano biti na Svetskom prvenstvu i da će biti još bolji, da će davati golove i donositi radost svim Portugalcima koji to zaslužuju- Kada počne Svetsko prvenstvo imaće 37 godina i devet meseci, biće prisutan i veoma dobar. Verujem da će se kvalifikovati, ali sumnjam da će biti kandidat za titulu. Postoji četiri ili pet zemalja koje će verovatno imati drugačije tehničke uslove i bolje timove- rekao je Skolari za portugalske medije.

 

 

Skolarija su navijači u našoj zemlji zapmatili i po incidentu u kome su učestvovali on i srpski defanzivac Ivica Dragutinović. Brazilski stručnjak je tada pesnicom krenuo da udari Srbina, a kako se sve odigralo možete pogledati u videu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading