VENCI NA SAHRANI MARINKA ROKVIĆA TERAJU SUZE NA OČI: Potresne poruke kidaju srca, a evo koliko je sveštenika održalo OPELO! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.11.2021

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marinko Rokvić biće sahranjen na Novom bežanijskom groblju, a venci na njegovoj sahrani će vas dirnuti u srce.

Republika

Foto: Republika.rs

Sahrana Marinko Rokvić

 

Na Novom bežanijskom groblju danas će biti sahranjen veliki umetnik i pevač Marinko Rokvić. Marinko je iznenada preminuo nakon duge i teške bolesti od posledicam kancera pankreasa. 

Na groblju su se okupili mnogi Marinkovi prijatelji, poznanici, ali i poštovaoci njegovog lika i dela. Porodica je grcala u suzama u sve vreme, udovica Slavica je jedva stajala na nogama. 

Da je Marinko Rokvić bio poštovan i cenjen kao umetnik i izvođač u svojoj branši govori činjenica da se ispred crkve  Sv. Apostola Tome našlo nekolicina venaca koji će biti položeni nakon što pevač bude ispraćen na večni počinak. 

 

Potresne poruke kolega, prijatelja i poznanika teraju suze na oči. 

- Poslednji pozdrav dragom kolegi Marinku - bila je poruka pevačeve drage prijateljice. 

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Venci na sahrani Marinka Rokvića

 

Opelo pokojnom Marinku Rokviću održalo je 17 sveštenike, kao i crkveni hor. Na groblju su se okupilo 17 sveštenika koji su održali opelo za preminulog Marinka, što je samo još jedan od pokazatelja da je on bio veliki čovek, koji će definitivno ući u legendu muzike. Na sahrani se našlo i crno vino, kojim je sveštenik prelivao žito, poznato je da je to obeležje Božjeg milosrđa kojim se saniraju rane greha. Pored kovčega se našla i sveća, koja označa ljubav prema Bogu, koju su sveštenici ispoštovali kako bi Marinka ispratili na večni počinak u miru. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading